Ågerupvej 194, 2750 Ballerup

118 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

201 etagemeter i fuldstændig indflytningsklar stand - Gennemført stil med flot anlagt have


Fantastisk flotte renoveringer der skal ses

Velkommen til Ågerupvej 194


Det bliver en absolut fornøjelse at tage turen gennem villaen på Ågerupvej 194, for her bydes I velkommen indenfor i et hus, der er sat i stand fra A-Z. I møder derfor en lys, smagfuld indretning med rene linjer og moderne design, og I kan flytte direkte ind uden at løfte en finger. 

Huset byder på forskudte plan og to etager, som tæller et indbydende stueplan samt en kælder, der takket være sin pæne stand vil fungere som en direkte forlængelse af boligen ovenpå.

I bliver mødt af en flot hvid facade og et enkelt udtryk, og der er god plads til at parkere bilen i den flisebelagte indkørsel. Herfra kan I bevæge jer indenfor i en højloftet entré, hvorfra stueetagen folder sig ud med et gæstetoilet, et fint soveværelse og nogle skønne opholdsrum; I finder et stilrent køkken med en stor døråbning ind mod alrummet, hvor brændeovnen spreder varme og hygge. Fra alrummet kan I tage trappen ned i stuen, som giver jer endnu mere dejlig plads til at samles.
Nedenunder får I 83 gode bonuskvadratmeter i form af den renoverede underetage, som råder over et elegant  nyrenoveret badeværelse, to store garderoberum og nogle nydelige disponible rum med et væld af indretningsmuligheder; her kan I udleve drømmen om alt fra fitnessrum til hjemmekontor. 

Fra underetagen har I desuden direkte udgang. Huset ligger på en 800 m2 stor grund, og i de ugenerede rammer bag huset finder I en lækker have til sommerdagene. Haven vender perfekt mod syd, så solen venter på den dejlige træterrasse i forbindelse med huset, og I kan følge den videre over på den modsatte træterrasse, der er delvist overdækket.
Alt det ligger centralt placeret i Ballerup, så I har gåafstand til både skole, pasningstilbud, indkøb og butikslivet i Ballerup Centret. Der er heller ikke mere end en enkelt kilometer mellem jeres matrikel og Ballerup Station, så pendleren kan nemt og hurtigt hoppe på S-toget med kurs mod jobbet i København.

5Antal rum
2018Ombygget
2Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.662 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,125 / 19.250 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christina Midtgaard
home Ballerup

Partner & Ejendomsmægler, MDE

chrism@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55