Ådalen 26, 9700 Brønderslev

158 m2 villa

Kontant 2.745.000 kr.

Fuldstændig indflytningsklar og moderniseret villa i Ådalen


Ugeneret beliggenhed med smuk udsigt!

Man ved det bare . . . når man kommer til en villa og man føler sig hjemme!

Denne villa rummer masser af energi, sjæl og varme!

Ådalen 26 har det hele, beliggenheden, ugenertheden, haven og beboelsen som er rigtig godt fordelt på de 158 bolig- kvadratmeter samt en god integreret garage på 51 kvadratmeter. 
Den gode indretning, den minimalistiske stil og de rene linjer gør - at man har lyst til at blive – hænge ud i køkkenet eller nyde et glas vin på terrassen.

Denne villa fremtræder i særdeles indflytningsklar stand og er moderniseret i 2022, med nyt køkken, badeværelse, entre, lofter og gulve! 

Villaens hjerte er det store køkken-alrum og med det flotte samtalekøkken fra JKE, kan familien samles til både leg, madlavning og lektielæsning.

Boligen indeholder, Entre, stort bryggers, badeværelse med bruseniche og 3 gode værelser. Køkkenet, spisestuen og stue er i åben forbindelse og skaber rammerne om et godt familieliv.

De store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der udgang til sydvest vendt og særdeles ugeneret terrasse.

I denne villa er der kælet for detaljerne og overalt i villaen er der gulvvarme. Der er en rødtråd igennem hele villaen.

Særlige bemærkninger til området: - Ganske kort afstand til fodboldklub, golfbaner samt rideklub. - Hedegårdsskolen og Brønderslev Gymnasium ligger i cykelafstand og med stisystemer hele vejen, så du trygt kan sende børnene på cyklen.
Gåafstand til indkøbsmuligheder og 3 kilometer fra Brønderslev midtby. - Kort afstand til motorvejsnettet, så du kan være i Hjørring eller Aalborg indenfor 20 minutter, og slutteligt virkelig smuk udsigt over rekreativt område med sø – ej at forglemme!

4Antal rum
2022Ombygget
1152 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.644 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,814 / 12.476 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Pernille Muhlig
home Brønderslev

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pmchr@home.dk

98801799

98801799