Åbenråvej 42, 6000 Kolding

135 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Velbeliggende Murermestervilla opført i 40´erne, opført i 3 etager og med en skøn sydvendt have.


Beliggende på Åbenråvej i den sydlige bydel

Her får du en solid murermestervilla, med masser af plads, overdækket terrasse og skøn sydvendt solrig have som er hyggelig, opvokset og ugenert. Boligen er opført i 3 etager og har du store børn kan de bo i kælderen og have egen indgang. 

Området byder på mange spændende ting for børnefamilien. Boligen er ikke langt fra naturen. Den lokale fodboldklub Kolding Boldklub er i gåafstand fra boligen. Centrum ligger endvidere i gåafstand fra ejendommen. Boligen har en ideel beliggenhed til mange ting og er attraktiv for familien, der vil gøre brug af byen samtidigt med at bo i et roligt kvarter. Områdets populære skole er Sdr. Vang skolen som ligger stort set i baghaven, men også Brændkjær skolen og Sct. Michaels skole ligger i nærområdet. 

Indretning i underetagen:  dejlig rummelig Indgang/forrum med direkte adgang fra den dobbelte carport, viktualierum, badeværelse, the køkken,  vaskerum med stik til vaskemaskine m.m. fyrrum med fjernvarmeinstallation samt stort disp. rum. Kælderen har endvidere en god lofthøjde.

Indretning i stuetagen: Indgang, pænt badeværelse med toilet, håndvask samt bruser, lyst køkken med udsigt over lokalområdet, dejlig stor vinkelopholdsstue med trappe til ovre etagen samt med udgang til den dejlige sydvendte ovedækket terrasse, træterrasse og den skønne ugenerte have, hvor der er mulighed for sol hele dagen.   

Indretning i ovre etagen: Gang, soveværelse med indbyggede skabe samt stort værelse, der tidligere har været delt i 2 værelser. 

Her er desuden en dejlig stor carport på 42 kvm. Under den overdækkede terrasse, med indgang fra carporten, er der en tidligere garage, som kan bruges til cykler eller værksted.   

En velbeliggende 40´er murermester villa hvor der er god plads og gåafstand til det meste. 
7Antal rum
1975Ombygget
2Antal toiletter
639 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.345 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,829 / 7.825 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311