Remmerslund Skovby 169, 8722 Hedensted

822 m2 helårsgrund

Kontant 675.000 kr.

Remmerslund Skovby


Ny bydel med grønne fælles områder, statsskov og rekreative stier

Med små 20 min. kørsel til Horsens og Vejle, ligger Hedensted perfekt for den moderne nybygger. Her er let adgang til E45 og med alle faciliteter inden for gå- eller cykelafstand. Her er gode indkøbsmuligheder, detailbutikker, skoler, børnehaver, idrætscenter, fritidsordning og mange foreninger.
Udstykningen Remmerslund Skovby er placeret i udkanten af Hedensted ved Remmerslund afgrænset af hovedvejen mod syd og øst, åbne markarealer og natur mod nord. Remmerslund Skovby vil fuldstændigt udbygget kunne indeholde op til 170 boliger.
Som nabo får du Sebberup Statsskov, som er en varieret skov med mange oplevelsesmuligheder for publikum. Her finder du f.eks. en kælkebakke, en udsigtshøj og en hundeskov. Der er flere søer og der er ofte kreaturer, som afgræsser i området. I skoven finder du også en 3,2 km stisløjfe, som kan bruges rekreativt for hele familien.

Med ca. 2 km til centrum i Hedensted er du tæt på både byliv, butikker og skole. Skal du med toget, kan du hoppe på ved Hedensted Station, der ligger midt i byen. E45 kan du nå på knap 10 min.
Hedensteds cirka 8.000 indbyggere danner grundlag for et rigt butiksliv, hvor du finder alt fra både dagligvarebutikker (Brugsen, Rema 1000, Lidl, Fakta og Spar) til detailbutikker inden for herre- og dametøj, isenkram, sport, boghandel, Matas, vin, blomster og apotek.
I Hedensted Centret finder du både fitness, bowling og masser af idrætsforeninger. Byen rummer naturligvis også en masse andre foreninger, og på Trykkerigrunden midt i byen finder du blandt andet en kæmpe sandkasse, en overdækket scene og et lille stykke skov. Trykkerigrunden er et samlingssted på tværs af alder og interesser, hvor man kan skabe noget sammen.

Remmerslund Skovby hører til Stjernevejskolens distrikt. Stjernevejskolen har ca. 600 elever i 0.-9. kl., en SFO med ca. 160 børn. Kommunens idrætstalentklasser på 7.-9. årgang er placeret på Stjernevejskolen. Skolens vision er ”læring og trivsel for alle”. Skolens værdier tager udgangspunkt i det enkelte barn, og anser det for vigtigt at barnet samtidig indgår i et forpligtende fællesskab.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

631 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,650 / 3.574 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Holbech
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE og Valuar

gihol@home.dk

76432800

76432800