Høkervænget 2, 7150 Barrit

1016 m2 helårsgrund

Kontant 200.000 kr.

BARRIT


Skøn byggegrund 500 meter fra skole og børnehave

I den vestlige ende af Barrit Langgade, tæt på skole og børnehave og med udsigt over markerne ned mod Vejle Fjord, finder du denne byggegrund på 1.016 m².
Her har du altså rig mulighed for at prioritere dine penge på et lækkert hus!

Tæt på skov og strand, hyppige busforbindelser og gode institutioner får du grundlaget for et godt familieliv i Barrit. Og med masser af foreninger og Barrit Kultur- og Idrætscenter som dynamisk omdrejningspunkt kalder Barrit sig for ”den levende landsby”
Her er der fokus på fællesskab og handlekraft. Fx mødes en kvindeklub på ca. 100 medlemmer jævnligt. Og i kultur- og idrætscentret, kaldet ”Barrit Univers”, er fællesskab, leg, læring og bevægelse i centrum.
Virksomheden ”Årstiderne” på Barritskov gods er i dag en af områdets største virksomheder. Men også maskinfabrikkerne Stenhøj og Anders Petersen samt Haco er med til at skabe mange jobs i området.
Stednavne som Barrit Station, Barrithule, Barritlund, Barritskov og Barritlykke vidner om, at mange små lokalsamfund indgår i helheden. Og naturperler som Staksrode Skov med røverborgen Staksevold og den betagende Stenhøj strand med bøgeskoven helt ud i vandkanten gør indtryk.
Læs mere om Barrit på www.hedenstederne.dk

Økonomi

Kontantpris inkl. delvis tilslutningsafgift

200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

535 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,407 / 1.080 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130