Eriksro Bakke 2, 4390 Vipperød

1063 m2 helårsgrund

Kontant 500.000 kr.

Vipperød


Spændende udstykning i Vipperød Bakker


Nu udbydes næste etape i udstykningen i Vipperød Bakker.

Grundene varierer i størrelser mellem 935 og 1.068 m2

Hvordan I ønsker at placere jeres fremtidige ejendom på grunden, antallet af værelser, køkkenets placering og valg af materialer er helt op til jer. Muligheder er der nok af, og det er kun fantasien, der sætter grænser. De store grunde giver rig mulighed for, at haven kan anlægges efter lige netop jeres behov, med både plads til børneleg og solrige terrassemiljøer, hvorfra I kan nyde den danske sommer.

Som en del af den bæredygtige strategi vil området omkring Vipperød bakker blive udviklet med henblik på bevarelse af den eksisterende natur. Arealerne omkring grundene bliver skærmet med en grøn støjvold mod Holbækmotorvejen, og en stor del af området udlægges som fælles friareal og med stisystemer der vil forbinde den nye del af byen med det eksisterende stisystem.

I disse skønne omgivelser, tæt på byen, med naturen i baghaven og nem adgang til både kollektiv transport og motorvej, vil familien kunne trives i en tryg og sammenhængende hverdag. Byens skole og sportshal ligger kun få minutters gang fra området, og både indkøb, pizzeria, togstation og tankstation ligger ligeledes indenfor få hundrede meters radius. Her får I muligheden for at bygge drømmen –lade børnene vokse op i en skøn harmoni af natur, bæredygtighed og godt sammenhold. Vipperød er en attraktiv og aktiv by med et udvalg af specialforretninger og sociale aktiviteter, og efterspørgslen på både boliger og byggegrunde i området har været massiv de sidste år. Dette er kort sagt en unik mulighed for at opføre drømmeboligen i et naturskønt område lidt uden for Holbæk by.
Kontakt mægleren i dag for yderligere information om Vipperød Bakker.

Økonomi

Kontantpris inkl. delvis tilslutningsafgift

500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.143 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,484 / 2.684 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Clemmensen
home Holbæk

Partner, Salgschef & Ejendomsmægler MDE

larscl@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59