Erhverv til salg
Erhverv - Investering

Hovedgaden 31B, 7362 Hampen

98019 m2 grund

Kontant 3.200.000 kr.


Velbeliggende projektgrund på 9,8 ha. Grunden er beliggende tæt på Hampen Sø og Palsgård Skovområde. 

Drømmer du om at skabe et sommerhusområde? Denne velbeliggende projektgrund på 9,8 hektar, åbner døren til en enestående mulighed. Med en attraktiv placering nær Hampen Sø og Palsgård Skovområde og i midten af Jylland, kan denne grund præsentere et idyllisk miljø, der venter på at blive formet til det perfekte sommerhusområde.
 
Området omkring Hampen Sø og Palsgård Skovområde er kendt for sin naturskønhed, og det velbeplantede grundareal tilbyder en enestående mulighed for at skabe et harmonisk og naturnært miljø. Den store grund åbner op for kreative og bæredygtige løsninger, der kan berige fremtidige sommerhuse med en unik atmosfære.
 
Ikast-Brande Kommune har allerede vurderet potentialet i området og er positivt indstillet på at arbejde for ændringer i plangrundlaget. Dette åbner for spændende perspektiver for udviklingen af et sommerhusområde, hvor natur og rekreation går hånd i hånd.
 
Med den betagende beliggenhed og støtte fra kommunen, er denne projektgrund en investering i fremtidige sommerhuses skønhed og værdi. Tag det første skridt mod at realisere din vision om det perfekte sommerhusområde og dyk ned i de endeløse muligheder, denne unikke grund har at tilbyde.


Ikast - Brande kommune har givet foreløbig tilladele til etabler en sommerhusområde

Udtalelse fra Ikast- Brande kommune:
Ikast- Brande kommune har vurderet, at vi godt kan arbejde for at ændre plangrundlaget, så arealet kan anvendes til sommerhusområde i stedet for campingplads.
Ændringen betyder, at der skal laves en ny lokalplan som erstatter den eksisterende lokalplan. Sideløbende med lokalplanen skal der laves til tillæg til Ikast-Brande Kommuneplan. Ikast-Brande Kommune vil som udgangspunkt stå for udarbejdelsen af begge plandokumenter.
Vi har en bygherrevejledning, som giver et indblik i lokalplanprocessen. Den kan hentes her: https://ikast-brande.dk/borger/teknik-og-miljoe/planlaegning-og-udvikling/bygherrevejledning
Jeg vil anbefale, at Bygherre for en rådgiver som kan bistå dem i processen.
Forud for at vi kan sætte gang i planarbejdet, skal Bygherre have lavet en projektbeskrivelse, som suppleres med skitser der viser en disponering af arealet. Beskrivelsen skal redegøre for bebyggelsesomfang og placering, trafikhåndtering, vandhåndtering m.m.
Særlig vandhåndteringen skal Bygherre være opmærksom på. Jeg har vedhæftet udkast til et notat som beskriver de overvejelser man skal gøre sig ifb. med vandhåndteringsplaner.
Når der er et grundlag at igangsætte planlægningen ud fra, kan vi afholde et opstartsmøde med bygherre og evt. bygherres rådgiver. På mødet vil vi fastlægge en tidsplan for projektet. Man skal forvente, at processen vil tage ca. 1 år fra der foreligger et fyldestgørende materiale til man har en vedtaget og byggeretsgivende lokalplan, som danner grundlag for byggetilladelse. Der skal i den sammenhæng gøre opmærksom på, at vi har mange lokalplanprojekter pt. og det kan have betydning for tidsplanen.

Økonomi

Kontantpris

3.200.000 kr.

Afkast

-2.83 %

Lejeindtægt

0 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200