Købsaftale underskrevet

Storegade 33X, 3., 8850 Bjerringbro

144 m2 andelsbolig

Kontant 75.000 kr.

Penthouselejlighed med gode altaner og et godt kig til byen


SKAL SÆLGES NU - DØDSBO SKAL AFVIKLES - SÆLGES UHØRT BILLIGT !!

Her får du en enestående udsigt over byen og adgang til alle byens bekvemmeligheder lige rundt om hjørnet!. I hjertet af Bjerringbro finder du denne elegante penthouselejlighed på 3. sal i en markant bygning fra 2004 kaldet "Købmandsgården". Bygningen består af 19 andelsboliger på de øverste tre etager samt kommercielle lokaler i stueetagen.
Denne bolig har en fremragende beliggenhed. På begge sider af boligen strækker der sig en vidunderlig delvist overdækket altan, der er rummelig og belagt med smukt hårdttræsgulv. Her kan du virkelig nyde solen hele dagen og samtidig have et fantastisk udsyn over byens pulserende liv. Boligen kan naturligvis nås via en elevator, og der er også en porttelefon, der giver dig mulighed for at kommunikere med besøgende og låse dem ind, når døren er låst om aftenen. Ejendommen tilbyder gode parkeringsmuligheder, og der er også en fælles terrasse på første sal samt en fælles gårdhave med cykelskur og lignende faciliteter. Derudover er der et eget depotrum tilknyttet lejligheden.
Med en imponerende størrelse på 144 m2, byder lejligheden på masser af plads og naturligt lys. Boligen er indrettet med lyse farver og parketgulve i størstedelen af boligen. Kvaliteten af boligen skinner igennem takket være brugen af luksuriøse materialer og en høj vedligeholdelsesstandard. Indretningen er yderst funktionel og henvender sig til forskellige købere, både ældre og yngre.
Du bliver budt velkommen i en imponerende entré, der fører dig ind i et stort åbent stueområde i forbindelse med køkkenet. Køkkenet er veludstyret med masser af skabs- og bordplads. Der er også en rummelig spisestue, et stort soveværelse med indbyggede skabe, yderligere to gode værelser samt et stilfuldt badeværelse med bruseniche, elegant bordarrangement og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
Som beboer vil du blive en del af en velfungerende forening med styr på økonomien. Her kan du også opleve et tæt fællesskab lige uden for din dør. Andelsboligforeningen har godkendt muligheder som "forældrekøb," "omvendt forældrekøb" samt køb med mulighed for udlejning til nært beslægtede. For eksempel har børn mulighed for at købe andelsboligen og leje den ud til deres forældre, hvilket potentielt kan give adgang til boligsikring.
Dette er en enestående bolig midt i centrum.
home Bjerringbro byder indenfor.......
JaAltan
JaElevator
5Antal rum
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844