Store Glasvej 35, kld.., 5000 Odense C

71 m2 andelsbolig

Kontant 549.000 kr.

Rummelig 2 værelses andelsbolig


Stort spisekøkken i åben forbindelse til stuen

Det er med stor glæde at home Ejerlejlighedsbutikken nu kan præsentere denne 2 værelses andelslejlighed på tæt på det pulserende byliv.

Store Glasvej er beliggende tæt på Vesterbro og Dronningensgade, som tilbyder alt det du skal bruge i hverdagen i forhold til indkøb, caféliv og shopping og kort afstand til banegården samt havnemiljøet.

Lejligheden indeholder: Rummelig entré med god garderobeplads, og disponibelt rum som for eksempel kan bruges til ekstra opbevaring. Rigtigt lyst køkken med depot i åben forbindelse med opholdsstuen med et dejligt lysindfald. I stuen er der plads til både spiseplads og sofa/tv-arrangement, og rummet er derfor et oplagt samlingspunkt til en selv og gæster. Flisebadeværelse med bruser og gulvvarme. Regulært soveværelse hvor der vil være plads til et skrivebord. 

Der er endvidere brugsret til kælderrum til opbevaring. Fælles vaskerum med fælles vaskemaskine og fælles tørretumbler, samt fælles tørrerum. Derudover er der adgang til fælles have og fælles terrasse. 

Dette er en en fantastisk mulighed for at få en en god 2 værelses andelsbolig på spændende og attraktiv beliggenhed.
 
Vi fremviser alle ugens dage, så ring tlf. 6545 8390 allerede i dag og book en fremvisning. 

Økonomi

Købspris

549.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.324 kr.

Teknisk pris

691.854 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Larsen
home Ejerlejlighedsbutikken

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

mlar@home.dk

65458390

65458390