Købsaftale underskrevet

Sneumvej 167, 6731 Tjæreborg

79 m2 andelsbolig

Kontant 245.000 kr.

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG FOR ENDEN AF LUKKET LOMME I POPULÆRE TJÆREBORG


LYST KØKKEN MED UDGANG TIL SKØN HAVE STUE - NEM HAVE MED MASSER AF MULIGHEDER

Denne attraktive andelsbolig ligger ugenert for enden af en lukket lomme i det hyggelige Tjæreborg by. Bygget i 1991, udfolder denne charmerende 1-plans bolig sig i et område, hvor placeringen er helt centralt i Tjæreborg. Med sin beliggenhed sikrer den nem adgang til byens faciliteter, så man uden besvær kan gå eller cykle til nærmeste indkøbsmuligheder og offentlig transport. Dertil er der yderst fordelagtige forbindelser til den større by, Esbjerg.
Indenfor bydes man velkommen af en indbydende og rummelig entre, hvor der er rigelig plads til overtøj og fodtøj. Videre ind i boligen finder man et pænt, lyst og veldisponeret køkken, som ikke kun giver mulighed for at have et spisebord stående, men også glider over i en halvåben forbindelse til opholdsstue. Fra køkkenet kan man let træde ud i en skøn, lysfyldt udestue, som bliver en naturlig forlængelse af boligen og leder videre ud til den hyggelige og overskuelige have.
Boligen kan også prale af et rummeligt soveværelse med skabsvæg, samt et ekstra værelse, der kan fungere som gæsteværelse eller kontor. Dertil kommer et pænt, tidssvarende badeværelse med lyse, tidssvarende klinker. Som et ekstra plus finder man også et praktisk og funktionelt bryggers med masser af muligheder for opbevaring
Loftsrummet er særdeles velindrettet, ideelt til opbevaring, men også rummeligt nok til at kunne fungere som et ekstra kontor eller hobbyrum. 

Grunden, som boligen ligger på, er både nem og hyggelig, designet til maksimal nydelse og minimal vedligeholdelse på grund af dens perfekte størrelse. 

Som en ekstra bonus, og som en tanke til bilens behov, er der en tilhørende carport, hvilket sikrer, at bilen altid kan stå i tørvejr og er beskyttet mod elementerne.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Johan Haubjerg Sørensen
home Esbjerg

Salg & vurdering

johanhs@home.dk

75137011

75137011