Købsaftale underskrevet

Rundforbivej 205, st.. tv., 2850 Nærum

52 m2 andelsbolig

Kontant 990.000 kr.

52 kvm stor andelslejlighed med god, rolig og central beliggenhed


Smuk udsigt til sø og grønne arealer

Få skridt fra Nærums hyggelig bymidte og omgivet af noget af Nordsjællands smukkeste natur venter denne attraktiv andelslejlighed på 52 kvadratmeter, som henvender sig til de fleste; singlen, der drømmer om god plads og idyl, parret der er på udkig efter deres første hjem, eller senioren, der ønsker sig en lejlighed i stueetagen.
Adressen er Rundforbivej 205, st, tv, og her ligger lejligheden roligt og hyggeligt i den lukkede ende af vejen. Her er man omgivet af foreningens hyggelige, grønne fællesarealer, hvor der både er plads til afslapning og aktiviteter, og som et ekstra plus har bilejeren gode parkeringsfaciliteter.
Lejligheden er veldisponeret og indbydende, og den nyder godt af et naturligt lysindfald og en fin udsigt over grønne trækroner – og dette understøttes blot af det faktum, at der er god luft mellem bygningerne. Hoveddøren åbner op til entréen, som har et godt og praktisk walk-in-closet, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. Køkkenet er opført i et moderne og strømlinet design med god bord- og skabsplads, og badeværelset ligger ved siden af med bl.a. kombineret badekar og brus. Afslutningsvis venter det store, regulære og møblerbare opholdsrum, hvor der er god plads til sofa-, spise- og soveafdeling – og der er endda mulighed for at etablere et separat soveværelse, hvis du ønsker det. En anden mulighed er at rykke køkkenet ind i opholdsrummet og benytte det nuværende køkken som soveværelse i stedet. Mulighederne er mange!
Du flytter ind i A/B Ved Kæret, en sund andelsboligforening med styr på økonomien, der især skiller sig ud ved sin grønne placering. Nærums gadekær ligger nemlig lige for, som du også har udsigt til fra lejligheden, og samtidig er du tæt på byens tilbud med masser af offentlig transport, dagligvareindkøb, butikker og rekreative arealer. Fra Nærum er der nem og hurtig forbindelse til København såvel som resten af Hovedstadsområdets forstæder.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Lillesø Holck
home Holte

Salg

freho@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44