Præsteager 149, Lisbjerg, 8200 Aarhus N

78 m2 andelsbolig

Kontant 898.000 kr.

Velholdt og velindrettet andelsbolig i Lisbjerg


Lisbjerg - Aarhus Nord

home har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Præsteager 149. Andelsboligen ligger i et dejligt fredfyldt område med gode parkeringsforhold. Placeringen er på lukket villavej, ad stikvej med meget lidt trafik og derfor meget roligtkvarter. som ligeledes er tæt på Lisbjerg skov, med gode legepladser og flere hyggelige shelters. 

Derudover er der 450 m til Letbanestop Lisbjerg/Terp og gode busforbindelse på Randersvej, så ligger jobbet i Aarhus, kan bilen undværes med denne dejlige beliggehed.

Igennem hovedindgangen vil man blive mødt af entréen med god plads til både sko og overtøj, som ligeledes kan"gemmes" væk når der er gæster på besøg. Fra entreen ledes man direkte videre til boligens lyse køkken samt soveværelset. Køkkenet er velholdt og med højt til loftet så her føles både lyst og venligt, derudover har man kig ind til spiseafdelingen.

Hjerterummet er vinkelstuen som ligger i forlængelse af køkkenet. Her er højt til loftet der giver en fantastiske rumfornemmelse samt store vinduer, som skaber et skønt lysindfald i stuen. Man har plads til et hyggeligt sofaområde samt spiseafdeling hvor man har et ovenlysvindue.

Boligen har et dejligt badeværelse med lyse klinker og en stor separat bruseniche. På badeværelset har man også vaskemaskine og tørretumbler. 

Til andelen har man en have/terrassen, hvor sommeren virkelig kan nydes. Derudover har man et praktisk skur til opbevaring.

Ring til home allerede idag for en fremvisning af denne dejlig og velindrettede andel, med kort afstand til Aarhus.
1998
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Købspris

898.000 kr.

Boligydelse pr. måned

5.008 kr.

Teknisk pris

1.238.075 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040