Ladegårdstoften 3, Andkær, 7080 Børkop

106 m2 andelsbolig

Kontant 749.000 kr.

Veldisponeret bolig


I roligt område

På en lille stikvej i Andkær, ligger denne dejlige andelsbolig på Ladegårdstoften 3.
Boligen er i et plan og fremstår lys og indflytningsklar.

Når du ankommer til boligen er der en carport med plads til bilen. Hvis du fortsætter igennem carporten kommer du til en dør som fører ud til 2 brugbare skure. Både fra carporten og fra det ene skur er der udgang til haven. 

Boligen strækker sig over 106 m2 og har en god plantegning. Når du træder ind ad hoveddøren i huset kommer du ind i en fin entré med plads til at hænge overtøjet. Fra entréen kommer du ind i fordelingsgangen der fører til boligens andre rum. Boligen byder på 1 dejligt rummeligt køkken i lyse elementer, dejlig vinkelstue med plads til både sofagruppe og spiseplads, dernæst også en brændeovn og udgang til terrasse og haven. 

Et godt soveværelse, 1 værelse, badeværelse med bruser. Et rigtig fint bryggers godt med skabe og plads til vaskemaskine, hvorfra der også er indgang. 

Udenfor er der en skøn ugeneret have med gode terrassemiljøer. Her er der rig mulighed for hyggelige stunder, for både store og små. Der er nemlig også en god have, hvor der er masser af mulighed for leg. 

Ring på 75 86 88 00 for at bestille en fremvisning allerede nu.

Økonomi

Købspris

749.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.253 kr.

Teknisk pris

938.979 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00