Købsaftale underskrevet

Jægersborggade 23, st.. th., 2200 København N

41 m2 andelsbolig

Kontant 1.799.000 kr.

CHARMERENDE 2 VÆRELSES PÅ EFTERTRAGTEDE JÆGERSBORGGADE!


HØJ STUE

Midt mellem alt det, der gør Nørrebro til noget særligt, står en lejlighed, der henvender sig til singlen såvel som det unge par; nærmere bestemt på yderst populære Jægersborggade. Alt hvad hjertet begærer af madoplevelser, bymiljø og rekreative områder befinder sig inden for gåafstand, når du træder udenfor hoveddøren.
På den anden side af dørtærsklen ind til Jægersborggade 23, st. th. venter et hjem, som byder på masser af charme kombineret med flotte detaljer. Den høje stuelejlighed, der kan dateres tilbage til 1887, har sin begyndelse i en fordelingsentré, hvorfra der er åben forbindelse til køkkenet. Ydermere præges planløsningen af en god rumfordeling med et toilet samt værelse og stue. Her forsynes du med nogle reelle og alsidige rum, som kan anvendes og indrettes efter behov, mens den smukke stuk udgør et nydeligt æstetisk element.
Som nævnt hæves du let fra gadeplanet, således at du får en fornemmelse af at befinde dig i mere tilbagetrukkede og private rammer. I den nydelige ejendom har du desuden adgang til en baggård, hvor du kan komme ud i den friske luft og nyde en kop kaffe ved det nærmeste bord-bænke-sæt. Dagligdagen gøres tillige nem og bekvem med cykelparkering lige ved ejendommen.
Det er på en af Nørrebros mest stemningsfulde gader, at du finder dit fremtidige hjem. På Jægersborggade står velrenommerede spisesteder og små spændende butikker til din rådighed, og følger du den brostensbelagte gade ned for enden, finder du Assistens Kirkegård lige på den anden side af vejen. Placeringen i Stefansgadekvarteret giver dig med andre ord adresse på en af de helt eftertragtede og centrale beliggenheder på Nørrebro, hvor du har alle bydelens tilbud lige ved hånden. I en afstand af blot 500 meter kan du gøre brug af metroen ved Nørrebros Runddel St., ligesom en cirka 10 minutters cykeltur langs Nørrebrogade vil føre dig direkte til Indre By.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55