Holmevej 269, 1. th., 8270 Højbjerg

72 m2 andelsbolig

Kontant 1.150.000 kr.

Attraktiv andelsbolig i elevatorejendom og med stor altan


Højbjerg

home har fornøjelsen af at udbyde en yderst attraktiv og dejlig andelsbolig i Højbjerg med elevator og stor altan.

Her har du/I en enestående mulighed for, at blive ejer af denne skønne andelsbolig i andelsboligforeningen Bakkelyparken. Andelsforeningen er yderst velfungerende med ordentlige forhold, en sund økonomi, en professionel administrator samt et rigtig godt nabosammenhold. Til foreningen fælles p-pladser, have, legeplads og rigtig gode fællesfaciliteter i kælderen med bl.a. vaskeri m.m. I kælderen råder boligen over eget pulterum.

Boligen ligger lyst og roligt på 1. sal. Der er elevator lige til døren. Fra lejligheden og mod vest en skøn, overdækket og meget rummelig altan som virkelig er anvendelig og nærmest er et ekstra "rum" i de lyse måneder.

Man bydes velkommen i en stor og rummelig entré med plads til at kunne hænge overtøjet. og evt. ekstra skabe. Et lyst soveværelse med tilhørende rummeligt og deljigt garderoberum. Et meget dejligt og stort badeværelse med separat bruseplads, klinker på gulv og vægge samt elegant skabs- og vaskearrangement. Pænt nyere køkken i hvid grebsfrie elementer og mulighed for spiseplads med plads til 4 - 5 personer. Herfra glasdør ud til den store altan. Fra køkken/alrum skydedøre til stuen. Selve opholdsstuen er ligeledes meget lys og møbleringsvenlig. Her er der et parketgulv som i de øvrige opholdsrum.

En super flot og indflytningklar andelsbolig med tæt afstand til by og skov. 

Ring allerede idag for at booke en fremvisning. 

Økonomi

Købspris

1.150.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.605 kr.

Teknisk pris

1.874.358 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Højbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86277170

86277170