Bomholts Plads 4, 1. 2., Alderslyst, 8600 Silkeborg

88 m2 andelsbolig

Kontant 750.000 kr.

3-vær. andelslejlighed med altan og p-plads


Beliggende i Alderslyst tæt på indkøb og midtbyen


I dejlige Alderslyst, under ti minutter fra Torvet i Silkeborg midtby, finder du denne fine, lyse andelsbolig på 88 kvadratmeter med altan. Lejligheden byder på to fine værelser, et badeværelse, et mindre opbevaringsrum samt et pænt køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til altan. Der er elevator i ejendommen og med til lejligheden hører desuden kælderrum og parkeringsplads. 
Fra svalegangen træder du ind i en rummelig entré i åben forbindelse med stuen. Det flotte trægulv er ført igennem fra entréen til stuen og begge lejlighedens værelser, hvilket skaber en fin sammenhæng og et dejligt, blødt udtryk. Fra gangen er der adgang til badeværelset, et opbevaringsrum samt det ene af boligens værelser, der i øjeblikket fungerer som spisestue. Badeværelset fremstår pænt med klinkegulv, hvide elementer og plads til vaskesøjle.

I lejlighedens anden ende finder du stuen og køkkenet, der er let opdelt af en skillevæg, der giver lidt ekstra vægplads i både stue og køkken, mens lyset uhindret strømmer ind gennem begge rum. Køkkenet fremstår velholdt og rummeligt med praktisk linoleumsgulv, god arbejdsplads og plads til et mindre spisebord. Fra køkkenet er der desuden adgang til soveværelset. I opholdsstuen kan du nyde udsigten til træer og tagrygge, og på de lune dage, kan du slå altandøren op og rykke ud på den overdækkede altan.

Her bosætter du dig med alting indenfor nær rækkevidde. Indkøbsmulighederne ligger blot en lille gåtur fra hoveddøren, mens et større udvalg af butikker på Torvet og gågaderne kan nås på cykel på fem minutter. Stien rundt om Silkeborg Langsø starter kun 650 meter fra lejligheden, og skoven på Odden er ti minutters cykeltur væk. Motorvejen tilgås desuden på fem minutter i bil.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
Energimærke

Økonomi

Købspris

750.000 kr.

Boligydelse pr. måned

5.200 kr.

Teknisk pris

1.767.089 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke Kirstine Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver, ejendomsmægler MDE & køberrådgiver

riki@home.dk

86827088

86827088