Bavnager 25, 3310 Ølsted

132 m2 andelsbolig

Kontant 995.000 kr.

Indflytningsklar andelsbolig centralt i Ølsted


- Ølsted

Søger du bolig centralt til indkøb og offentlig transport med nem adgang til både Hillerød, Frederikssund og Hundested? Så læs med her.
Beliggende i Ølsted mellem Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød er du tæt på natur og rolige omgivelser samtidig med at du hurtigt befinder dig i en større bys trivsel.
Ølsted er en hyggelig landsby med dagligvare indkøb, fritids- og børnepasningstilbud, offentlig transport, skole til 9. Klasse og et velfungerende idrætsliv.

Der findes masser af natur omkring og et særligt fint rekreativt område i den gamle grusgrav, hvor der bla. En natur legeplads til børn, natur fitness og sheltere man kan overnatte i.
Der er kun ca. 1,5 kilometer til Roskilde fjord, hvor du kan nyde livet i strandkanten. Boligen ligger i et boligområde med blandet bebyggelse, som giver flot og varieret indtryk af området. Gode fællesarealer og legepladser for børnene.

Boligen har en skøn lille have med velanlagt terrasse, hvor du kan nyde solens stråler hele dagen.
Boligen er i stueplan fordelt med entre, praktisk bryggers med skabsplads, stort badeværelse med brus, åben opholdsstue med spiseplads samt flot køkken i åben forbindelse til stuen. 
Fra stuen er der udgang til terrasse og have samt trappe til 1. sal. Her har man hele 4 gode værelser. Det største er med god skabsplads og udgang til mindre altan med en fin udsigt over området.

Boligen har desuden fået tilføjet El-ladestander.
Book en fremvisning allerede i dag og få glæde af denne boligs mange kvaliteter.

5Antal rum
Energimærke

Økonomi

Købspris

995.000 kr.

Boligydelse pr. måned

7.500 kr.

Teknisk pris

2.310.512 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Veng Andreasen
home Frederiksværk-Skævinge

Salg, vurdering & Markedsføring

kava@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80