LIEBHAVERI FULD AF VARME OG SJÆL

LIEBHAVERI FULD AF VARME OG SJÆL

Det er som at træde ind i et eventyr

Det er som at træde ind i et eventyr. Ganske vist er Langelinie kendt for byens fineste liebhaveri, men vi kan godt garantere, at Langelinie 143 får dig til at spærre øjnene ekstra op. Her er nemlig tale om en totalrenoveret perle fuld af varme og charme, der lover sjælfulde rammer omkring familielivet. 
Siden 1912 har det smukke hus været en del af Hunderups rolige villakvarter, og siden har herligheden gennemgået en totalrenovering med respekt for den oprindelige sjæl. I dag står huset som en perle fuld af klassisk charme med sine 267 m2 fordelt på tre etager, hvor der naturligvis både åbner sig voluminøse opholdsrum til familiesamvær og private gemakker til forældrene og to børn. 
Facaden præsenterer sig med lyse flader og gavle med bindingsværk, som matcher det sorte tegltag på fineste vis. Enorme sprossede vinduespartier mod den lukkede have danner bro mellem autentisk og moderne, og flere sydvendte terrassemiljøer byder op til solrige stunder i fuldkommen ro. En helt anden verden er i vente i den romantiske baghave, der grænser op til zoo, hvor du har udsyn til strudse, giraffer og zebraer, der kommer helt tæt på. 
Nu er turen kommet til selve boligen, der overalt er beklædt med Dinesen plankegulve med gulvvarme. Først og fremmest åbner det fantastiske køkken sig op med smukke moduler og alt i hårde hvidevarer, og i alrummet åbnes loftet op til kip, som sammen med de mange vinduer giver en følelse af overdådig rummelighed. Denne følelse vender du dig snart til, for den går igen i de fleste rum. Tag for eksempel den store stue med pejs eller den skønne spisestue med stuk og karnap - ja, eksklusiviteten fortsætter, hvor end du vender dit blik! Begge husets badeværelser er indrettet i engelsk stil, og de tre reelle værelser har rigtig gode størrelser. Derudover findes et bryggers, et værksted og en garage, og alle etagerne bindes sammen af en smukt fuldendt trappe, der i sig selv er værd at sætte pris på.
Du ved nok allerede, at adressen ikke bliver bedre, og det er der naturligvis en grund til. Villaen her ligger nemlig midt i eftertragtede Hunderup med patriciervillaer og smuk natur side om side. Odense Å løber praktisk talt i baghaven, og der er masser af muligheder for at nyde et fredeligt øjeblik under træerne ved Skovsøen eller i Munke Mose. Rolige villaveje og fredelige stisystemer bugter sig i området og leder til både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner i gåafstand. Odenses hyggelige centrum befinder sig kun 2,5 km væk, og der er naturligvis nem og hurtig adgang til offentlig transport og ringvejen. 

Du har set billederne og læst beskrivelsen, men der er meget mere til dette smukke hjem, som i dén grad skal opleves. Ring til os i dag på 66144233 og få en snak om dine muligheder, når adressen hedder Langelinie 143!

Vis mere
 • Adresse Langelinie 143
 • Postnr & By 5230 Odense M
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 12.950.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 6.004 kr.
 • Boligareal 267 m2
 • Grundareal 945 m2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 1912
 • Energimærke C
Jakob Nielsen

Jakob Nielsen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

(+45) 66 14 42 33

home Hunderup
v. Jakob Nielsen og Morten Nielsen
Læssøegade 178
5230 Odense M
odense.m@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Langelinie 143
5230 Odense M

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 9080000051
Langelinie 143
5230 Odense M

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Langelinie 143
5230 Odense M

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.