Flot istandsat ejendom med en af Ærøs smukkeste placeringer

Flot istandsat ejendom med en af Ærøs smukkeste placeringer

Lige ved Ærøskøbing Lystbådehavn

Hvis villaen her på Strandvejen 21 i Ærøskøbing bliver jeres, kan I ikke blot glæde jer til at indrette jer i en lys, rummelig og meget veldisponeret bolig fra 1954, som blev gennemgribende istandsat i 2013 med stor respekt for husets originale sjæl og charme. Beliggenheden er det nemlig bestemt også værd at se frem til, for I kommer til at bo lige midt i byens charmerende, maritime havnemiljø. 

I får særdeles let adgang til Ærøskøbings mange gode tilbud, og beliggenheden sikrer jer samtidig en storslået, uforstyrret udsigt over vandet. Fra hjemmet kan I tilmed også nyde synet af de ikoniske badehuse på den populære, nærtliggende badestrand, som endda har ry for at være øens bedste.
Når det gælder den lokale skole, børneinstitutioner samt dagligvarebutikker venter det hele ligeledes inden for meget overkommelig afstand fra den attraktive adresse, ligesom der er få minutters gang til færgelejet, hvorfra I kan tage turen til Svendborg. Ærø Sygehus bliver desuden en af jeres nærmeste naboer, men hele vejen rundt om ejendommen er der et frit grønt areal, hvilket sikrer masser af lys og luft i haven.
Haven udgør jeres egen private oase midt i det summende sommerliv omkring havnen, og her er blandt andet et hyggeligt orangeri samt et imponerende terrassemiljø, der tæller cirka 120 kvadratmeter og strækker sig omkring det meste af huset, så her er gode solchancer hele dagen igennem.
Det bliver let at lade terrassen indgå som en naturlig del af opholdsmiljøet i de lune måneder, for I får adgang hertil fra både husets store, lækre køkken-alrum og en skøn opholdsstue. Begge dele ligger i stueplan sammen med et værelse og et badeværelse ved entréen. Førstesalen er indrettet med yderligere to værelser og et badeværelse samt en udsigtsstue, hvorfra I for alvor kan nyde det flotte vue ud over Det Sydfynske Øhav.

Kælderplanet supplerer boligens 170 kvadratmeter med yderligere 100 kvadratmeter, der ligesom resten af ejendommen blev grundigt opdateret under renoveringen i 2013. Her blev der eksempelvis etableret et tredje badeværelse, og dertil er kælderen indrettet med et vaskerum, et viktualierum og yderligere to gode ekstrarum med mange anvendelsesmuligheder. Som endnu en bonus har ejendommen en garagebygning på 44 kvadratmeter, som blev opført i 2016. 
Tøv ikke med at bestille en fremvisning, så I kan få mange flere detaljer og opleve det hele på nærmeste hold.

Vis mere
 • Adresse Strandvejen 21, Ærø
 • Postnr & By 5970 Ærøskøbing
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.221 kr.
 • Boligareal 170 m2
 • Grundareal 771 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 1954
 • Energimærke C
Mark Kirk Mahler

Mark Kirk Mahler

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

(+45) 62 21 42 00

home Svendborg
v. Mark Kirk Mahler
Tinghusgade 18
5700 Svendborg
svendborg@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Strandvejen 21, Ærø
5970 Ærøskøbing

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 9020000331
Strandvejen 21, Ærø
5970 Ærøskøbing

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Strandvejen 21, Ærø
5970 Ærøskøbing

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.