Opdateringsparat murermestervilla i Gandrup

Ejendom med mange muligheder beliggende i en attraktiv by i rivende udvikling

Har du hænderne skruet fornuftigt på – eller kender du nogen, der har? Er du på udkig efter en ejendom, hvor der er mulighed for at give både hus og have en ordentlig omgang? Og skal den gerne ligge et roligt sted – måske endda, hvor der er gåafstand til det hele? Så lad os præsentere dig for ejendommen her på Grønnegade 17 i Gandrup. 
 
Villaen er indrettet ganske klassisk for en murermestervilla fra denne periode. Der er således en fin fordeling af funktionerne, idet fællesskab og samvær kan udfolde sig i stueplan, mens de mere private og rolige gemakker – i dette tilfælde to værelser – er placeret på første sal. I stueplan ligger husets badeværelse, to stuer en suite, der løber i hele husets længde, samt et køkken med direkte udgang til en vestvendt terrasse. Der er mulighed for at åbne op mellem køkkenet og den ene stue. Sidste, men bestemt ikke mindste, del af huset er kælderen. Her får du gode bonuskvadratmeter, og der er direkte udgang til haven. Der er rum til vask og viktualier samt et kombineret værksted og hobbyrum i samme fulde længde som stuen ovenover. 
 
Der ligger også et fint potentiale gemt i at give haven en stor og kærlig omgang. Da huset er placeret forrest på grunden, er der god plads i den afskærmede og opvoksede baghave. Den nuværende beplantning inddeler den i flere zoner, og bagest ligger den oprindelige garage med et tilhørende skur. Denne del af haven kunne være oplagt til eksempelvis et stort terrasseområde med espalier, delvis overdækning og udekøkken eller udepejs. Det kunne også være her, den nye køkkenhave skulle placeres – så er der ikke så langt, når de høstede grøntsager skal under tag. 
 
Med den ganske centrale og samtidig rolige placering i Gandrup er der ikke langt til noget, og du kan til fods eller på cykel komme hurtigt omkring til det hele. For enden af Stationsvej, rundt om hjørnet fra Grønnegade, ligger den lokale SPAR. Og i den modsatte retning finder du Dagli’Brugsen. Byen byder også på skole, børnehave, hal og sportsklub. Og den aktive borgerforening står for en række arrangementer hen over året som eksempelvis fester til sankthans og Grundlovsdag, bedsteforældre- og svømmedage – alt sammen med udgangspunkt i de indbydende grønne arealer ved Teglværkssøerne. 
 
Kunne du tænke dig at kaste et nærmere blik på Grønnegade 17 og hele hyggelige Gandrup? Så kontakt os på tlf. 98252744 allerede i dag, og bestil en fremvisning.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 695.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 1.488 kr.
 • Kvm. pris ? 3.882 kr.
 • Udbetaling 35.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 2.853 / 2.429 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 150 m2
 • Grundareal 800 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 3
 • Byggeår 1951
 • Antal plan 2
 • Kælderareal 63 m2
 • Energimærke E
 • Sagsnr. 8280000095
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Grønnegade 17
9362 Gandrup
Kontantpris 695.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Grønnegade 17
9362 Gandrup

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 8280000095
Grønnegade 17
9362 Gandrup

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Ejendomsværdi i kr. 750.000
 • Heraf grundværdi i kr. 185.700
 • Vurderingsår 2018
/ Fremvisning med tilmelding

Grønnegade 17
9362 Gandrup

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo