Fænomenal etplans villa i Frejlev

Fænomenal etplans villa i Frejlev

Fantastisk planløsning

Eksklusiv etplansvilla i Frejlev, hvor selv den store familie får masser af plads. I får adresse for enden af en blind vej i et aktivt lokalsamfund med lukkede stisystemer til Frejlev Skole og gåafstand til indkøb og børnehave.


Der er tale om en sublim fuldmuret villa med et væld af lækre elementer såsom ekstra loftshøjde og akustiklofter, genvindingsanlæg og centralstøvsuger. Herudover er der kælet for detaljerne med epoxy-fuger i alle klinker, massive døre og dobbeltskjulte stikkontakter. Sluttelig får I glæde af integrerede skabe samt antenne- og netværksstik i alle rum samt en smart IHC-styring, der også indbefatter de nøglefri hoveddøre.

I mødes af en skarp ejendom med engoberede teglsten, afvalmede gavle og tre-lags-vinduer i træ/alu. Huset tilstødes af en isoleret dobbeltgarage med gulvvarme - ligesom overalt i selve boligen.

Træd tørskoet fra garagen og ind i bryggerset med vaskefaciliteter fra Miele. Indenfor breder 262 m2 sig ud via en moderne planløsning. Et multirum er midtpunktet for fire oplagte børneværelser - alle har indbyggede spots med lysdæmpning, ligesom i badeværelser, køkken og gange. De deles om et nydeligt badeværelset med bruseniche og en dobbelthåndvask nedfældet i den sorte granitbordplade. I boligens anden ende venter forældreafsnittet med et oplagt kontor og et soveværelse, der flankeres af et smart walk-in-closet, der kan tilgås fra begge sider, og endnu et stilrent badeværelse, denne gang med terrazzo-bordplade.

Hjertet er det dejlige opholdsrum med et skarpt Svane-køkken med Quooker, el-skuffer, multi-zone vinkøleskab og eksklusive hvidevarer fra NEFF. Hertil følger den spejlblanke granitbordplade, den fjernbetjente emhætte og Velux-vinduerne med regnsensor og fjernbetjening. Fra alrummet kan I betragte biopejsen, der også er synlig i stuen som er belagt med et massivt, børstet egetræsgulv. Udenfor breder en flot have sig ud med en sydvendt, overdækket terrass, hvor I får tre indbyggede
terrassevarmere.

En bolig, der skal opleves.

Se præsentationsvideo

Vis mere
 • Adresse Griegsvej 214, Frejlev
 • Postnr & By 9200 Aalborg SV
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 4.515 kr.
 • Boligareal 262 m2
 • Grundareal 1.076 m2
 • Antal rum 8
 • Byggeår 2015
 • Energimærke A15
Peter Hjortlund

Peter Hjortlund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

(+45) 98 18 62 00

home Aalborg - Hasseris
v. Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund
Hasseris Bymidte 3
9000 Aalborg
806@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Griegsvej 214, Frejlev
9200 Aalborg SV

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 8060000153
Griegsvej 214, Frejlev
9200 Aalborg SV

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Fremvisning med tilmelding

Griegsvej 214, Frejlev
9200 Aalborg SV

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.