Menu

MODERNE & GENNEMRENOVERET LEJLIGHED – PARKERING I GÅRDEN

SOLVENDT ALTAN – 2 BØRNEVÆRELSER & SOVEVÆRELSE – HELE 96 M2

Hos home har vi nu fornøjelsen af at byde indenfor i denne fantastiske lejlighed. Beliggende centralt i Varde midtby. Man er fra lejligheden i kort gåafstand til alle byens mange faciliteter, Torvet er blot få hundrede meter væk. Byens uddannelsesinstitutioner kan tilkommes via bybussen eller på cyklen.Lejligheden er gennemgående lys, lækker og indbydende. Nuværende ejer har i sin ejertid, renoveret og moderniseret lejligheden, så den fremstår 100% indflytningsklar for den kommende ejer. I blandt de ting ejer har lavet skal blandt andet nævnes: Køkken, Badeværelse, lofter, gulve mv. Vinduerne og altandør mod Storegade er af ejerforeningen skiftet i år 2015.Selvom lejligheden ligger meget centralt i Varde, har man stadig gode parkeringsforhold i ejerforeningens baggård. Her kan man parkere efter først til mølleprincippet. I ejerforeningen har man fælles have og cykelskur.Ejerforeningen har planlagt, at man i de kommende år, skal lave ny belægning i den fælles gård og udskifte vinduerne mod gården. Dette forventes at blive indeholdt, i foreningens budget og opsparede midler.Lejligheden indeholder: Præsentabel entrémed god plads til overtøj og sko. God fordelingsgang der forbinder hele lejligheden. Dejligt og lyst køkken fra 2008, med god skabsplads og arbejdsvenligt indrettet med ovn i højden. Værelse med vindue mod den stille gård. Stort soveværelse med god skabsvæg. Lækkert badeværelse fra 2008 med bruseniche. Stor indretningsvenlig stue med plads til sofaen og det store spisebord. I stuen er der dejligt lysindfald fra store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til en god og solvendt altan. Endnu et værelse med fast skab. Helt unikt har lejligheden et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.Gennemgående i hele lejligheden er der ens gulve og lofter, der giver en god rød tråd i denne skønne lejlighed. Ydermere har man til lejligheden sit eget loftrum til opbevaring, samt cykelkælder og fælles vaskerum.Ring til home på tlf. 76 88 86 22 og book en fremvisning eller hør nærmere. Vi glæder os til at vise lejligheden her frem.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 898.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.461 kr.
 • Udbetaling 45.000 kr.
 • Brutto/Netto ?
  ekskl. ejerudgift
  3.712 / 3.167 kr.
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Storegade 12, 2. TV.
6800 Varde
Kontantpris 898.000

Klik-en-pris
/

Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så sender vi en e-mail med alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Storegade 12, 2. TV.
6800 Varde

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/

Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 726-01182
Storegade 12, 2. TV.
6800 Varde

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Ydermur Mursten
 • Vinduer Træ/alu
 • Gulve Træ, klinker
 • Lofter Træ
 • Tilbehør Emhætte - AEG/Electrolux. Kogeplade - Scholt cerah. Ovn - Electrolux. Opvaskemaskine - Electrolux. Køleskab - Electrolux.
 • Ejendomsværdi i kr. 890.000
 • Heraf grundværdi i kr. 135.600
 • Vurderingsår 2015

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo