Flyt ind i "Mini Amalienborg" byens lækreste ejerlejlighed til den kræsne køber.

Flyt ind i "Mini Amalienborg" byens lækreste ejerlejlighed til den kræsne køber.

Fantastisk bolig i rolige omgivelser - lige i smørhullet i hjertet af Esbjerg

Nu sælges flot palæ ejendom som leder tankerne hen på Amalienborg. Den smukke herskabelige ejendom har status som ejerlejlighed og indeholder den mest fantastiske bolig. Søger man en bolig i hjertet af Esbjerg med masser af plads og muligheder og ikke noget der skal holdes – ja så er muligheden her nu.

Boligen er oprindeligt et gammelt pakhus som har fået den smukkeste ”make over” og er gået fra en grim ælling til den smukkeste svane. De smukke palævinduer, store rum og flotte gulve skaber unikke rumvirkninger og danner rammerne om helt fantastisk bolig til den kræsne køber.
Boligen er gennemgribende moderniseret med en meget høj grad af finish og smukke løsninger og eksklusivt materialevalg.   Den funktionelle indretning giver masser af muligheder – Her plads til både teenager, hobby, erhverv og meget andet. Den attraktive placering i rolige omgivelser med adgang fra både Kongensgade og Havnegade. Her bor man i smørhullet få minutters gang fra det pulserende liv men i helt rolige omgivelser. 
Rustik hall med nedgang til underetagen og opgang til de andre plan. Når man træder i den smukke stueetage bliver man straks ramt af en "wauw" effekt når man ind i det pragtfulde køkken/alrum. Det smukke køkken er arbejdsvenligt indrettet med lækre hvide elementer og flot bordplade. Alrummet er hjertet i huset og her er plads til hele familien. De store palævinduer giver fantastisk lysindfald og den rå trappe til 1. sal giver rummet karakter. Dejligt kontor/børneværelse. Pænt gæstetoilet. 1. sal indeholder pragtfuld stue med flotte Dinesen planker og smuk udgang via den buede dør til den hyggelige altan. Eksklusivt og særdeles lækkert badeværelse - total renoveret 2014/2015. Stort soveværelse.  
2. sal er et fantastisk rum med lofter til kip – her er det kun fantasien der sætter grænser. Rummets størrelse, lofter til kip, de synlige bjælker og det runde vindue i gavlen giver uanede muligheder for at skabe noget helt specielt på denne etage. Den nuværende ejer renoveret dette smukke rum og fået det godkendt til bolig og godkendt at der også kan etableres en altan på denne etage. Underetagen har direkte udgang og har tidligere været godkendt til liberalt erhverv. Den nuværende ejer har brugt underetagen til teenageafdeling. Også her er der store vinduespartier og dejligt lysindfald. Her er 2 store disponible rum. Tekøkken/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert badeværelse med bruseniche. Underetagen er ikke godkendt til beboelse. 

Vis mere
 • Adresse Kongensgade 94B
 • Postnr & By 6700 Esbjerg
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.998.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.713 kr.
 • Boligareal 240 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1912
 • Energimærke D
Marianne Christensen

Marianne Christensen

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

(+45) 75 13 70 11

home Esbjerg - Strandbygade
v. Behrendsen & Christensen
Strandbygade 13
6700 Esbjerg
714@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Kongensgade 94B
6700 Esbjerg

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 7140000342
Kongensgade 94B
6700 Esbjerg

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Tilmelding til åbent hus

Kongensgade 94B
6700 Esbjerg

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.