Unik villa i børnevenligt og attraktivt kvarter!

Unik villa i børnevenligt og attraktivt kvarter!

Kompromisløs kvalitet og arkitektur med beliggenhed til grønne arealer

Klostermarken ligger umiddelbart nord for Ribes gamle bykerne med gode forbindelsesmuligheder til byens faciliteter og alligevel ude i naturen med å, skov og eng. Med sikre stisystemer når man nemt og sikkert til både skole, fritidscenter, byen mv. Området er præget af flotte nyere villaer og der findes en godt naboskab på vejene. Denne ejendom er beliggende direkte ud til de åbne grønne engarealer som grænser ned til åen. 

Denne eksklusive storvilla er opført i 2001, med høj kvalitet for øje. Huset fremstår takket være de nuværende ejere, fortsat som en 100% indflytningsklar bolig i klassisk patricier-stil. Huset er utrolig rummeligt med sine 249 kvadratmeter bolig og 57 kvadratmeter integreret garage m. plads til 2 biler og opbevaring.
I denne fantastiske ejendom får man en villa, hvor der ikke er gået på kompromis ift. kvaliteten - fx er etageadskillelsen lavet i et støbt dæk, her er genvex-anlæg, massive Dinesen plankegulve, snedkerfremstillede skabs-løsninger og meget mere!  

Man bydes velkommen i elegant hall med dobbelt loftshøjde. Skønt køkken med flot snedker-køkken i hvide elementer og luksus-hvidevare. Her er både god bord- og opbevaringsplads. Hele 4 stuer en-suite fordelt på; stor spisestue, hyggelig 'havestue', stor karnap-stue med brændeovn samt stor ekstra stue i kombination med kontor. I stueplan findes ydermere praktisk bryggers samt gæstebadeværelse med brus og toilet. Via flot trappeløb i huset hall, ledes man til 1. salen. Her findes stort forældresoveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til balkon. Rummeligt walk-in. Et elegant badeværelse med bruseniche, charmerende toilet, badekar samt vask i skabsarrangement. Yderligere findes 2 store værelser - begge med direkte udgang til stor tagterrasse. I stueplan her man ydermere direkte adgang til den store integrerede garage på 57 kvm. Her er god plads til 2 biler, ligesom der er indrettet med skabsvæg. 
Haven er smagfuldt anlagt, med det i mente at den skal være nem at holde. I baghaven er der anlagt putting-green, græs og elegant beplantning i bed langs indkørslen. Beplantning og arkitektur skaber en rigtig hyggelig gårdhavestemning omkring indgangspartiet.
Alt i alt får man her en villa, hvor der er tænkt på alle detaljer i kombination med områdets måske bedste beliggenhed!

Vis mere
 • Adresse Tornums Alle 17
 • Postnr & By 6760 Ribe
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.195.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.128 kr.
 • Boligareal 249 m2
 • Grundareal 1.120 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 2001
 • Energimærke C
Jesper Lind Johansen

Jesper Lind Johansen

Partner, Ejendomsmægler MDE

(+45) 75 42 48 00

home Ribe
v. Behrendsen & Christensen
J. Lauritzens Plads 4
6760 Ribe
ribe@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Tornums Alle 17
6760 Ribe

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7120000172
Tornums Alle 17
6760 Ribe

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Tornums Alle 17
6760 Ribe

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.