Busk Gl. skole udbydes nu til salg

Busk Gl. skole udbydes nu til salg

Liebhaveri til den pladskrævende familie - med mulighed for liberalt erhverv

En helt særlig ejendom med masser af historie, der kan spores helt tilbage til rejsebeskrivelser fra 1866. Ejendommen fremstår yderst velholdt og indflytningsklar. 

Her nydes livet i absolut bemærkelsesværdig stilhed, helt ugeneret af naboer, trafikstøj og i læ af egen lille skov, der effektivt skærmer for vestenvinden. Går man på opdagelse på den 1,3 ha. store grund, finder man masser af frugttræer og buske, der giver flere sorter af æbler, bær, mirabeller og rabarber. 
Derudover et stort hasselnødhegn, samt drivhus med lækre stenfrie druer. Ejerne har tidligere dyrket økologisk køkkenhave med salat, løg, gulerødder, kartofler, krydderurter mv. - grunden er ligeledes velegnet til mindre dyrehold.  

Indvendigt byder de 386 m² bolig på en enestående atmosfære, hvor den gode lofthøjde viser de synlige spær og hanebånd i alle opholdsrum. Boligens centrale rum er det skønne køkken/alrum, med hvidt inventar og rustikke klinker på gulvene. Her er der plads til hele familien og udsigt til en idyllisk og arkitekttegnet gårdhave, med flotte træer, buske og blomster, der springer ud i velovervejet rækkefølge. 
Køkken/alrummet ligger i direkte forbindelse til 2 gode værelser og et stort badeværelse med karbad og bruseniche. Derudover finder du boligens tre stuer en suite, der giver rig mulighed for at indrette sig. Den store pejsestue anvendes i dag også som hjemmebiograf, og kontoret har tidligere været herreværelse med bordtennisbord, dart og fitnessudstyr. 
Kontoret kan evt. også indrettes som teenageafdeling eller bed & breakfast med egen indgang.
Fra den flotte hall, hvor trappen til 1. salen er, har du adgang til boligens praktiske bryggers med vaskefaciliteter og endnu et badeværelse. 
Der er foretaget gennemgribende renoveringer i hele boligen med absolut respekt for ejendommens oprindelse. Senest blev 1. salen i 2014 renoveret med 2 gode værelser og husets store soveværelse med fine lysindfald og walk-in garderobe.
I den store dobbelte garage, som er med fjernbetjent port, kan bilerne stå tørt og godt. Det er også her der findes et godt værksted og flere gode disponible rum.

Ejendommen er beliggende på vejen mellem Gjellerup og Ikast, med 2-3 km til den ny "Linnebjerskole" og gode indkøbsmuligheder. For pendlere nåes mortovejsnettet inden for få minutter.
En unik og historisk ejendom, til den store familie, som ønsker at bo på landet - i byen.


Vis mere
 • Adresse Buskvej 11, Hammerum
 • Postnr & By 7400 Herning
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.500.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.810 kr.
 • Boligareal 386 m2
 • Grundareal 13.417 m2
 • Antal rum 15
 • Byggeår 1877
 • Energimærke D
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
herning@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Buskvej 11, Hammerum
7400 Herning

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7070000516
Buskvej 11, Hammerum
7400 Herning

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Buskvej 11, Hammerum
7400 Herning

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.