Liebhaveri i absolut særklasse

Liebhaveri i absolut særklasse

Totalrenoveret villa belliggende på dobbeltgrund

Kom med indenfor i denne store gennem moderniserede villa på hele 322 kvm. Her træder du ind i en villa med mange luksuriøse detaljer, kvalitetsbevidste materialevalg, og ikke mindst, plads til både familien, livsnyderen og til mandehørm. Villaen er oprindeligt opført i 1964 og omfattende totalrenoveret fra inderst til yderst fra 2011 frem til 2018. Resultatet er en flot og gennemført kvalitetsvilla i et moderne udtryk.  

Villaen er i 2-plan, og har gulvvarme i næsten alle rum. Vægge og lofter er hvidmalet gips, med synlige hanebånd på 1. sal. Der er italienske klinker i stueplan, og der er trukket Beolink rundt. Der er alarmsystem og videoovervågning. Kort sagt, mange lækre tilvalg og detaljer som bør opleves.  
Pladsen under trappen til 1. sal er indrettet som vinlokale med køl, således temperaturen for vinen forbliver korrekt. Foruden gæstetoilet, finder man i stueplan, også et wellness badeværelse med spa, sauna og dobbelt wellnessbruser. Et sjældent rum til selvforkælelse og afslapning. Indretningen i villaen er kendetegnet af rummelighed og god plads til dine møbler. Og god størrelse gælder også for husets entre, alrum og stue. I stuen er der indbygningsbrændeovn, beklædt med Kongebro natursten, og via et stort vinduesparti, udgang til den sydvendte terrasse og haven. 
Boligen har 4 gode værelser + soveværelse med A/C anlæg og skabsvægge på begge sider. På 1. sal finder man også endnu et badeværelse med bruser. Ligesom der er et større repos, med plads til kontor. Mod syd er der svalegang og terrasse med udsigt udover grunden, og i den rummelige stue/multirum indenfor, er der sofaområde med brændeovn, og samtidig god plads til aktiviteter som pool, kortaften eller lign.  

Villaen ligger for enden af en blind vej centralt i Snejbjerg. Herfra er der max. 5 min. gang til Snejbjergs nye skole, Snejbjerg hallen og Hovedgaden, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder og enkelte specialbutikker. Grunden på 2167 kvm er indhegnet, og giver på grund af størrelsen, luft og privatliv mod naboerne i kvarteret. På villaens store terrasseområder og haveanlæg er der masser af plads til enhver form for aktivitet, hvad enten det er havefest, boldspil eller afslapning i udendørs spa’en, man har lyst til. Til villaen hører også en dobbelt garage. Selvfølgelig isoleret, og med to el-betjente porte. Gulvet er epoxy stentæppe, og der er monteret varmepumpe til opvarmning af lokalet.  
Vil du se det med egne øjne? Så kontakt din mægler med det samme. 

Vis mere
 • Adresse Syrenparken 2, Snejbjerg
 • Postnr & By 7400 Herning
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.838 kr.
 • Boligareal 322 m2
 • Grundareal 2.167 m2
 • Antal rum 10
 • Byggeår 1964
 • Energimærke C
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
707@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Syrenparken 2, Snejbjerg
7400 Herning

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7070000156
Syrenparken 2, Snejbjerg
7400 Herning

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Syrenparken 2, Snejbjerg
7400 Herning

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.