Gennemført funkisvilla med et væld af unikke detaljer

Gennemført funkisvilla med et væld af unikke detaljer

Beliggende direkte ned til Engholm Sø

Drømmer du om at stå op med vandudsigt hver dag? Nu byder muligheden sig, og ovenikøbet midt i Herning. Villaen er opført i 2013 og ligger kun 25 meter fra vandkanten af Engholm Sø. En særdeles flot bolig med et moderne og gennemført udtryk, hvor søen, lys, luft og akustik er vægtet højt i indretningen, og straks fornemmes, når man kommer ind i huset.  

Alrummet er centrum i boligen, og herfra forbindes køkken, stue, bad, værelser og 1. sal. Der er vinduesfacader til alle sider og udgang til boligens terrasser, haven og søen. De mange lysindfald skaber et indbydende rum, hvor inventaret og indretningen er udført i enkle, stilrene kvalitetsmaterialer for at spille op mod udsigten. Boligen har i stueplan 3 værelser, bryggers, entre og badeværelse. Gulvene er udført i slebet beton og giver flot kant til de glatte hvide vægge. 

Fra stueetagen går man via en sort trappe ovenpå, til en frithængende gangbro på 1. sal. Her venter endnu mere udsigt, ned i alrummet og udover søen og de omkringliggende landskaber. Mod nord er der indrettet forældreafsnit med soveværelse, badeværelse og w-i-c. Mens der i gangbroens sydlige ende er udgang til en stor, flot og uforstyrret tagterrasse.  

Villaen ligger på en lukket stikvej, og ret privat. Ved ankomst på adressen mødes man af en stor flisebelagt indkørsel og en isoleret dobbelt garage med elport, hvorfra en flisebelagt sti fører ned til boligen, haven og søen. Boligen har egen strandbred ned til Engholm Sø, som giver mulighed for både kajak sejlads og badning året rundt. 

Engholm Søpark er et nybygget parcelhuskvarter i Herning blot 5 min. kørsel fra midtbyen og tæt på alle byens bekvemmeligheder. Det midtjyske motorvejsnet mod Århus, Vejle eller Holstebro kan nås indenfor 5 min. kørsel. Indkøb er bl.a. muligt i gåafstand til Netto, eller Rema1000 med 5 min. kørsel. Er der skolesøgende børn i familien ligger Herningholmskolen, Herning Friskole, Herning gymnasium og de øvrige videregående uddannelser, også i kort cykelafstand fra boligen.  
   
En bolig der skal opleves, da beskrivelser ikke dækker nok… 

Vis mere
 • Adresse Engholm Søpark 11
 • Postnr & By 7400 Herning
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.286 kr.
 • Boligareal 231 m2
 • Grundareal 847 m2
 • Antal rum 5
 • Byggeår 2013
 • Energimærke A10
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
707@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Engholm Søpark 11
7400 Herning

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7070000056
Engholm Søpark 11
7400 Herning

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Engholm Søpark 11
7400 Herning

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.