Flot moderniseret stuehus og velholdte udbygninger

Flot moderniseret stuehus og velholdte udbygninger

Perfekt til hestehold og selvstændigt erhverv

På landet, men ikke langt fra bylivet, ligger denne moderniserede ejendom med “nyopførte” udbygninger og godt 7,1 HA jord. Her er der perfekte muligheder for hestehold, selvstændigt erhverv, vognmandsforretning el. lign.


Allerede når I kører ind i gårdspladsen, omfavnes I af de smukke rødstensbygninger som gården består af - Ét klassisk smukt stuehus, der med sine oprindelige mure er opført i 1918 (hulmursisoleret og ilagt nye fuger i 2015), smukke dannebrogsvinduer (fra 2006) og et glinsende sort tegltag (fra 2008).
Stuehuset er på hele 270 m2 og overalt moderne indrettet. I stueplan finder I bl.a. stort åbent køkken/alrum, hvorfra hjemmet udfolder sig. Husets stue ligger i åben forbindelse hermed, og stuens brændeovn kan nydes i begge rum og give ekstra hygge på mørke vinteraftener. Herudover forældresoveværelse med dør til vikt.rum eller evt. kommende påklædningsværelse, entré, værelse, badeværelse og bryggers.
Førstesalen er lys og rummelig og ideel som børnenes egen afdeling, med ialt 5 værelser, stor stue/multirum og nyt badeværelse fra 2017.

Grunden byder med sine godt 7,1 HA på en dejlig lukket have med flotte gamle træer, og flere hyggelige terrasseområder, fin mindre skov med ridesti/moto crossbane, 25x40m oplyst ridebane, hestefolde udlagt i græs og kun 10 min. gang/ridt fra Bjørslev plantage.

Ejendommens udbygninger består af dobbeltgarage og hobbyrum/gildesal. Hestestald på 429 m2 med plads til min. 12 heste. (9 alm. bokse, 2 folebokse og 2 løsdrift). Fra stalden er der direkte adgang til lys 20x40m ridehal. Endvidere et 192 m2 værksted med plads til fx. biler/maskiner eller selvstændigt erhverv indenfor mange brancher. Maskinhus/lager på 470 m2. forberedt til evt udvidelse af stald/rytterstue eller lign. Samt ladebygning på 296 m2.

Ejendommen har ny kloakering/trixtank, 6,5 KW solcelleanlæg og indlagt byvand.
Ejendommen er beliggende privat og tilbagetrukket, men kun 800m fra Kibæk bygrænse, med gode indkøbsmuligheder, aktivt foreningsliv, nye sportsfaciliteter, skole, daginstitution samt tog/busstation. Afstanden til Herning er blot 12 km.

Vis mere
 • Adresse Ollingvej 61
 • Postnr & By 6933 Kibæk
 • Ejendomstype Landejendom
 • Kontantpris 4.350.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 1.914 kr.
 • Boligareal 270 m2
 • Grundareal 71.702 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 1918
 • Energimærke B
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
707@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Ollingvej 61
6933 Kibæk

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7070000040
Ollingvej 61
6933 Kibæk

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Ollingvej 61
6933 Kibæk

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.