SABRO - Mundelstrup

Charmerende og indflytningsklart hus på en attraktiv beliggenhed lige ved sø og skøn natur!

home inviterer inden for til denne skønne boligoplevelse i smukt, hus lige ved sø og naturskønne omgivelser. Herligheden ligger på hyggelig blind villavej i attraktive Mundelstrup i Sabro med kort afstand til Tilst og videre ind til Aarhus C. Her får I en top charmerende villa med dannebrogsvinduer, Skagensgul-facade, nyt Danske vingetegl fra år 2009 og overskuelig have. Her 2 rummelige soveværelser, 1 badeværelser, skøn stue og lyst køkken, dejlig terrasse, carport mv. Herudover byder ejendommen på en placering lige ved skøn natur og en charmerende lille sø. Overskuelig grund på 503 m2 med privat have, hvor minimum af vedligehold har været vægtet. Læg hertil, at ejendommen er beliggende god infrastruktur til motorvejsnetværket, kort køreafstand til gode muligheder for indkøb, offentlig transport, daginstitution og skole. 

Villaen har et generelt charmerende og velholdt indryk med gennemgående dejlige lysindfald. Entré i nydeligt bryggers med vaskefaciliteter og opmagasineringsplads. 2 regulære og rummelige soveværelser på 1. salen med åbent til kip og synlige hanebånd. 1 badeværelse med toilet, bruseniche og vask. KVIK-køkken i lyse elementer med delvis åben forbindelse til stuen med brændeovn, TV-/sofagruppe og spiseafdeling… Et rigtig hjerterum! 
Solen kan fanges fra morgen til aften på ejendommens terrasser – og dette i private rammer. Ikke langt fra det dejlige område omkring Mundelstrup, der byder på hyggelige, nyere-etablerede legeområder og et generelt attraktivt miljø, ligger selve Sabro by. Her bliver man en del af et postnummer i vækst, der bl.a. er eftertragtet grundet sine dejlige omgivelser, hvor her er et godt byliv, som byder på næsten alt hvad hjertet begærer. Området er også populært grundet sine skønne, grønne omgivelser samt oplagte muligheder for gå-, løbe- og cykelture på de etablerede stisystemer heromkring. For de, der har arbejde uden for Aarhus Kommune bør den yderst ideelle infrastruktur til motorvejsnettet mod syd, vest og nord også nævnes, hvilket sikrer en hurtig adgang hertil samtidig med, at afstanden til Aarhus City og storbylivet blot hedder ca. 10 km. Det tilknyttede skoledistrikt for nærværende adresse er den eftertragtede, "Sabro-Korsvejskolen", der ligger i ca. 3,5 km. af stand fra boligen i Sabro By, hvor skolebus for nuværende afhenter børn i området omkring Mundelstrup. I Sabro Centrum er i øvrigt et dunkende hjerte med hyggelige butikker og mulighed for køb af morgenbrød, boligindretning, wellnessprodukter mv. - vil man til Tilst, der byder på nogle af landets bedste indkøbsmuligheder og Super-varehuse, ligger dette også i meget kort afstand fra ejendommen. 

Alt i alt en dejlig boligoplevelse på en spændende beliggenhed kun ca. 10 km. fra Aarhus C. med luft, natur og lige ved smukt sø-miljø! home byder velkommen…

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 1.998.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.014 kr.
 • Kvm. pris ? 20.182 kr.
 • Udbetaling 100.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 8.169 / 7.022 kr.
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%
 • Tjek Boliglån

Fakta

 • Boligareal 108 m2
 • Grundareal 503 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 3
 • Byggeår 1900
 • Energimærke C
 • Sagsnr. 6400000229
Theis Westergaard

Kontakt

Theis Westergaard
8615 2700

home Tilst - Sabro
v. Theis Westergaard
Tilst Skolevej 38
8381 Tilst
tilst@home.dk

Låneberegner

Du kan normalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån og 15 % som banklån. Din egenbetaling skal være mindst 5 %.

I SAMARBEJDE MED Danske Bank

Område

/ Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Løvkærvej 9
8471 Sabro
Kontantpris 1.998.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Løvkærvej 9
8471 Sabro

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Ovn: Kvik  -  Kogeplader: Kvik  -  Emhætte: Asko  -  Køleskab: Whirlpool  -  Fryser: Gram  -  Opvaskemaskine: Bosch  -  Vaskemaskine: LG  -  Tørretumbler: Zanussi
 • Ejendomsværdi i kr. 1.050.000
 • Heraf grundværdi i kr. 381.100
 • Vurderingsår 2019
/ Åbent hus med tilmelding

Løvkærvej 9
8471 Sabro

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo