Ebeltoft - måske byens flotteste og mest markante ejendom

Ebeltoft - måske byens flotteste og mest markante ejendom

Villa i særklasse med formidabel udsigt på fredelig beliggenhed i Ebeltoft

Fra de store linjer til de mindste detaljer er det tydeligt, at I her får en villa i særklasse. Den dramatiske udsigt over Ebeltoft Vig fra terrassen mod vest løber med en stor del af opmærksomheden, men med en så gennemført bolig som denne er der talrige finesser at fremhæve. 
Villaen er oprindeligt fra 1968 men gennemgribende ombygget i 2007 og byder på en gennemført og opdateret indretning, der kombinerer den nordiske minimalisme med dansk hygge og detaljefokus. Der er et totalt integreret Smarthouse belysningssystem med over 100 indbygningsspots og indbygget lysdæmpere. Ligeledes er der B&O-anlæg med tre fladskærme og surroundsound, mens andre attraktive, usynlige detaljer tæller centralstøvsuger samt et Danfoss varmesystem med vandbaseret gulvvarme og genveks. Der er desuden installeret alarm. 
Boligens arkitektoniske udformning udnytter til fulde grundens kuperede terræn. I træder ind i villaen via et vindfang på niveau med carporten. Herfra kommer I til en indbydende hall der ligger på en repos mellem det store stueplan og underetagen, der rummer to gode værelser og et bryggers.
Bevæger I jer derimod op ad trappen, mødes I af den smukke udsigt over området. Køkkenet, alrummet og to stuer ligger i et stort, åbent rumforløb, hvor store glaspartier byder både udsigt og lys indenfor. I er garanteret en fantastisk atmosfære og rumfornemmelse, og denne hjælpes endvidere på vej af den ekstra loftshøjde, som tagets vinkel giver.  
Stuerne adskilles diskret af en væg med fransk pejseindsats med glaslåger i begge sider, og på det smukke gulv pynter brede, ubehandlede plankegulve i egetræ fra Klosterkrone. Herfra kan der selvfølgelig åbnes op til den store terrasse.
Køkkenet ligger i en krog for sig, og her er for alvor kælet for detaljen. Inventaret er håndbygget med hvide Corian-bordplader både på koge-øen, køkken-øen og kaffe-øen, og I får både almindelig ovn, dampovn og mikrobølgeovn fra Gaggenau. Der er tilmed indbygget sorbetiere og vinkøleskab, så fyldige dråber og isserveringer altid serveres perfekt afkølet. Det elegante inventar komplementeres af beige italienske klinker på gulvet og en stor specialdesignet emhætte.
Boligens master bedroom har tilknyttet badeværelse samt et stort walk-in-closet. Også badeværelset byder på detaljer, der skruer gevaldigt op for hverdagens luksus med ovenlysvindue, en stor bruseniche samt Philip Stark badekar– alt sammen udført med et sikkert materialevalg, der skaber en rolig og harmonisk atmosfære. Planløsningen afrundes af yderligere et værelse og et badeværelse.

Vis mere
 • Adresse Skansebakken 21
 • Postnr & By 8400 Ebeltoft
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 6.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.806 kr.
 • Boligareal 265 m2
 • Grundareal 1.395 m2
 • Kælderareal 72 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1968
 • Energimærke C
Steffen Gandrup

Steffen Gandrup

Indehaver & ejendomsmægler MDE

(+45) 86 34 15 33

home Ebeltoft - Syddjurs
v. Steffen Gandrup og Morten Skovholm
Ndr. Strandvej 42 B
8400 Ebeltoft
ebeltoft@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Skansebakken 21
8400 Ebeltoft

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Skansebakken 21
8400 Ebeltoft

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.