HUNDSLUND - SONDRUP BAKKER

HUNDSLUND - SONDRUP BAKKER

Stråtækt luksusejendom til den kræsne køber og mulighed for Flex-bolig uden bopælspligt!

Idyllisk 1-plans ejendom i den skønneste natur og kun 30 min. fra Aarhus!

Hermed præsenteres en sjælden udbudt luksusejendom. Denne 4-længede ejendom fra 1840 tilbyder sine nye ejere et liv på 1. klasse. Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering siden 2003 og fremstår absolut indflytningsklar med flotte detaljer overalt. Læg hertil, at beliggenheden er perfekt i den smukkeste natur ved Sondrup Bakker –kun 3 km. fra stranden og tæt på både Aarhus samt E45.

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne til en ekstraordinær boligoplevelse. Den flotte smedejernslåge er omkranset af smukke blomsterbede og fører jer ad en grusbelagt allémed løvtræer. Ejendommen er med kampestensmur samt bindingsværk. Det smukke stråtag fra 2004 danner en flot ramme om den 4-længede ejendom.

Den store garagebygning i sort træ er nyligt indrettet med en særdeles flot jagtstue i underetagen med afrikanske skifergulve samt rytterlys. Her kan man nemt have plads til 30 –40 gæster. Der er trappe op til den 3-dobbelte garage med samme afrikanske skifergule og jordvarme. I den tilhørende værkstedsbygning finder I et pillefyr med silo til opvarmning af hele ejendommen.

Indenfor i boligen bydes I velkommen af en entre med forstue. Her finder I god plads til garderobe foruden et nydeligt gæstetoilet. Der er flotte gulvklinker i fordelingsgangen samt et dejligt lysindfald. Man har hele tiden udsigt til den pragtfulde gårdhave med terrasse og blomsterbede.

Langs fordelingsgangen finder I 3 gode børneværelser samt badeværelse, bryggers og en forældreafdeling med eget badeværelse med badekar og bruseniche. I den modsatte ende af ejendommen ligger opholdsstuen med brændeovn samt en panoramaudsigt over de åbne marker.

Køkkenet er designet i den landlige stil som passer godt med resten af arkitekturen. Her er rigeligt med spiseplads samt et viktualierum/grovkøkken. Der er franske døre til en spisestue med solide gulvplanker. De tilhørende udenoms arealer er et helt kapitel for sig. Her er et parklignende anlæg med panoramaudsigt samt en idyllisk lille skov med bålplads m.m. Denne ejendom skal opleves! Kontakt indehaver Torben Skov Lauridsen på tlf. 86 27 71 70 for en personlig fremvisning af denne unikke luksusejendom!

Vis mere
 • Adresse Svinballevej 35, Sondrup Bakker
 • Postnr & By 8350 Hundslund
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 8.300.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.948 kr.
 • Boligareal 332 m2
 • Grundareal 11.642 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 1840
 • Energimærke F
Torben Skov Lauridsen

Torben Skov Lauridsen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

(+45) 86 27 71 70

home Højbjerg
v. Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson
Rosenvangs Alle 174
8270 Højbjerg
hoejbjerg@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Svinballevej 35, Sondrup Bakker
8350 Hundslund

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 623-01974
Svinballevej 35, Sondrup Bakker
8350 Hundslund

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Svinballevej 35, Sondrup Bakker
8350 Hundslund

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.