GL. BRABRAND - BRABRAND SØ

GL. BRABRAND - BRABRAND SØ

Liebhaver-lejlighed med søudsigt og tagterrasse, beliggende i 1. række til Brabrand Søen

home har fornøjelsen af at kunne udbyde denne helt fantastiske 3-værelses ejerlejlighed med den skønnest søudsigt og omkranset af skøn natur! Man er beliggende i 1. række til Brabrand Søen og placeret i toppen af en smuk ejendom fra 1923, med hvidpudsede facader, rødt mansardtag og hertil en sydvendt stor fælleshave. Oplevelsen af naturen og søen får man helt ind i lejligheden, men kan også fuldt ud nydes fra lejlighedens sydvestvendte tagterrasse, som man har direkte udgang til fra stuen – noget som skal opleves! Lejligheden fremstår i rigtig god stand og indflytningsklar. Er man til noget sjældent og yderst eksklusivt, hvor man samtidig får ét af Aarhus smukkeste og mest eftertragtede naturområder i kort afstand til Aarhus C, så er denne lejlighed yderst ideel og bør opleves!


Den smukke ejendom – ’Villa Søbanke’, som er bestående af 4 lejligheder med et godt naboskab, er beliggende på en rolig vej, hvorfra man også har sti ned til søen. Allerede ved ankomsten fornemmer man de skønne omgivelser og den gode boligoplevelse man har i vente! Foran ejendommen har man mulighed for at parkere bilen og her også adgang til den fælles kælder med eget kælderrum. Bagved ejendommen har man haven. Indenfor er der en fælles og rummelig trappeopgang. Nærværende lejlighed er beliggende øverst og på 3. sal, og har plads til garderobe ude på repos. Der bydes indenfor i en entré som åbner sig ud i et rummeligt og meget indbydende køkken-alrum og stue i et, hvor man straks fornemmer den fantastiske udsigt, grundet det store gavlvinduesparti i stuen, som er rettet direkte mod søen! Her er et flot Trige-køkken, med god plads til madlavning og alt i hårde hvidevarer. Opholdsstuen er med loft til kip, synlige bjælker og tilbyder plads til både større spiseplads, og sofa-arrangement og evt. mindre kontorplads. Her er søudsigt samtidig med et indbydende lysindfald. Her er yderligere mulighed for adgang til hems til evt. opbevaring eller en ekstra ’sengeplads’. Med direkte udgang fra stuen har man den store tagterrasse, og hvorfra man har et vidunderligt 180 graders view udover naturen og søen. Et fantastisk spot, hvor især sommerstunder kan nydes i eftermiddag-/aftensolen. Herudover tilbyder lejligheden to gode og regulære soveværelser samt et nydeligt renoveret bad med bruseniche og vaskefacilitet.

Til ejendommen hører yderligere en stor sydvendt fælleshave, som er dejlig nem, og ligger helt fantastisk i forhold til sol og er oplagt til boldspil og leg! Afslutningsvis skal det nævnes at man har kort afstand til skole, dagligvareindkøb, offentlig transport, idrætsfaciliteter og daginstitutionen samt at Brabrand Stien nemt fører en ind direkte til Aarhus C. og storbylivet, blot en cykeltur herfra.
Velkommen til en ekstraordinær boligoplevelse på Søvej med naturen som nabo!

Vis mere
 • Adresse Søvej 9A, 3.
 • Postnr & By 8220 Brabrand
 • Ejendomstype Lejlighed
 • Kontantpris 3.498.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.812 kr.
 • Boligareal 96 m2
 • Antal rum 3
 • Byggeår 1923
 • Energimærke C
Jesper Vernegreen

Jesper Vernegreen

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

(+45) 86 15 27 00

home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand
v. Theis Westergaard
Silkeborgvej 253
8230 Åbyhøj
aabyhoej@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Søvej 9A, 3.
8220 Brabrand

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Søvej 9A, 3.
8220 Brabrand

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.