BRABRAND - Brabrand Bakker

BRABRAND - Brabrand Bakker

Én af Aarhus' mest fantastiske ejendomme! Smuk herskabsklassiker med 300 m2

home har nu fornøjelsen af at præsentere én af Aarhus' mest fantastiske ejendomme! Her på Langdalsvej 18 har I nu muligheden for at købe denne mondæne patriciervilla højt beliggende på blind privat vej i det populære Brabrand Bakker med udsigt og ugeneret flot anlagt have med flere terrasser, og med Brabrand Sø samt skov med rigt dyreliv tæt på.
Denne smukke liebhavervilla fra 1907 har gennemgået en omfattende og nænsom istandsættelse i sælgers ejertid, og fremstår som en ægte herskabsklassiker ned til mindste detalje. Den nydelige patriciervilla har et unikt lysindfald, højt til loftet på alle tre plan, flotte plankegulve og smukke hvide lofter - nogle steder med stuk.
Nu er der en enestående mulighed for at blive ejer af denne helt unikke liebhavervilla i den helt rigtige stil - med masser af sjæl!
Villaen fremtræder utrolig flot og indflytningsklar med hvide nyere renoverede facader, nyere sortglaseret tegltag med fast undertag, sprossevinduer og zinktagrender; og man fornemmer med det samme, at her er et unikt, charmerende og stilfuldt hjem i høj kvalitet. Du modtages en smuk skulpturel trappe med hvide balustre, og bag den sorte hoveddør træder du ind i en smuk hall med garderobe og trappe til 1. sal.
I stueetagen kommer du fra hallen ind i et stort lækkert køkken-/alrum med flotte Multiform-elementer, lækre hårde hvidevarer, lyst klinkegulv og udgang til stor skøn overdækket terrasse med pejs. Desuden adgang til nydeligt gæstetoilet med granit klinkegulv. I forlængelse af køkkenet er to skønne højloftede lyse stuer en suite med udsigt over haven og området, stuklofter og plankegulv. Den første stue er med karnap og indrettet som spisestue med smukke dobbelte franske glasfløjdøre ind til opholdsstuen med brændeovn.
På førstesalen leder fordelingsgangen ind i et stort nyere badeværelse med flotte hvide elementer og Rector-vask, lysegrå gulvfliser samt Unica-bruseniche i glas. Der er et stort skønt lyst soveværelse med altan med udsigt, et værelse indrettet som kontor med gode opbevaringsmuligheder og to dejlige store værelser, hvorfra det ene er med opgang til stor hems. Værelserne på førstesalen er rummelige, har flotte plankegulve, faste skabe og fra flere udsigt over sødalen.
I underetagen er ca. 4/5-del af arealet godkendt til beboelse. Denne afdeling kunne dog også være oplagt til liberalt erhverv eller kontor eksempelvis. Ved sælgers overtagelse har ejendommen fået omfangsdræn med faskiner, og sælger har fået udgravet samt istandsat underetagen med bl.a. nyere plankegulve og klinkegulve; flere steder med gulvvarme. Underetagen er indrettet med lyst badeværelse med bruseniche, stort bryggers med hvide elementer og faste skabe, disponibelt rum med barområde, vinkælder, teknikrum og to store dejlige lyse værelser, heraf det ene med egen udgang til haven.

Patriciervillaen er omgivet af en naturskøn og nem anlagt have med flere solvendte terrasser, græsplæne, stauder, rododendron og hortensia mv. Der er endvidere en stor gårdsplads med smuk belægning og pudsede læ mure med glaseret tegl samt et flot nyere vogn ly med sortglaseret tegltag med tilhørende redskabsrum!

Skoledistriktet for nærværende adresse er den populære Engdalskolen, der ligger i gåafstand fra ejendommen. Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom Skjoldhøjkilen og områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, Langdalen samt Hans Broges Bakker lige ved ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder! Adgangsvejen op til huset understreger områdets skovagtige karakter, hvorefter området åbner sig op til den lille enklave på kun 4 huse på stikvejen.

home byder velkommen til en enestående mulighed for at blive ejer af denne helt unikke patriciervilla i den helt rigtige stil - med masser af sjæl tæt på Aarhus C!

Hvem kommer først? ...

Vis mere
 • Adresse Langdalsvej 18
 • Postnr & By 8220 Brabrand
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 9.400.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 4.104 kr.
 • Boligareal 281 m2
 • Grundareal 1.579 m2
 • Kælderareal 105 m2
 • Antal rum 8
 • Byggeår 1907
 • Energimærke D
Theis Westergaard

Theis Westergaard

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

(+45) 86 15 27 00

home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand
v. Theis Westergaard
Silkeborgvej 253
8230 Åbyhøj
aabyhoej@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Langdalsvej 18
8220 Brabrand

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Langdalsvej 18
8220 Brabrand

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.