AARHUS V

Halvt dobbelthus med 190 m2 i private omgivelser på bynær placering... En skøn boligoplevelse!

En absolut skøn boligoplevelse med 190 m2 i forskudte plan på en særdeles attraktiv beliggenhed i bunden af blind villavej – og samtidig i kort afstand til bygrænsen ved Aarhus C. og storbylivet! Her får I et fantastisk halvt dobbelthus med bl.a. et charmerende udtryk, nydeligt køkken, flere skønne stuer samt masser af anvendelige kvadratmeter i de 4 forskudte plan. Privat, overskuelig have samt dejlige terrasser. En bolig, der bør opleves!

Ejendommen ligger som en halv dobbeltvilla og er løbende blevet flot moderniseret, hvilket i dag giver en særdeles indbydende og ikke mindst indflytningsklar bolig. Boligens planløsning består i entré med god plads til sko og overtøj. Her fra adgang til køkken-/alrum/stue med indbydende køkken i en lys og moderne stil. I åben forbindelse med stor stue med de optimale rammer for samtale og nærvær under såvel madlavningen i køkkenet, som ved måltidet omkring det oplagte spisebordsafdeling lige ved, samt god plads til hyggelig TV-/sofakrog i den anden afdeling. I forskudt niveau ned i tilbygningen har I vidunderlig ekstra stue med gulvvarme og masser af lys, hvor I kan have stue-, spise- eller kontorafdeling eksempelvis. Herfra direkte udgang til haven og terrasserne med oplagte muligheder for specielt i sommersæsonen at have hyggelige solstunder omkring grillen. Videre ned er den særdeles anvendelige underetage, hvor I med højt til loftet, gode lysindfald og gulvvarme overalt, har nogle rigtig gode kvadratmeter. Nuværende ejer har indrettet 3 soveværelser (kælder ikke godkendt til beboelse), 1 stort badeværelse med bruseniche, toilet og vask, samt et godt bryggers med vaskefaciliteter og adgang til og fra baghaven. 1. salen byder på repos til lille hjemmekontor, boligens 2. badeværelse, igen med bruseniche, toilet og vask, samt 2 gode soveværelser med åbent til kip og skønne udsigter!
Boligen ligger som et halvt dobbelthus eller et ende-rækkehus, om man vil. Der er på ejendommen skønne terrasser foran og bag huset, samt have i overskuelig størrelse, hvor solen kan fanges fra morgen til aften og hyggelige sommerstunder omkring grillen eller med bold og leg kan nydes i private og ugenerte omgivelser! Flyt ind i en sjælden udbudt vare kun ca. 1,5 km. fra bygrænsen til Aarhus City! Læg hertil, at der er kort afstand til gode muligheder for indkøb, offentlig transport samt den populære Hasle Skole, som ligger i kun ca. 600 meters gåafstand fra ejendommen. Området omkring Haslegårdsvænget 7 kan betegnes som godt og trygt med en forholdsvis stille og blind villavej, der leder ned til ejendommen samt generelt rart naboskab og godt sammenhold. Igennem de seneste år har adressen gennemgået et generationsskifte således, at der i dag er kommet en del småbørnsfamilier på vejen. Cykleafstanden til City er ca. 7 minutter og i kort afstand fra boligen er flere naturskønne og grønne områder, der er ideelle til gå-, løbe og cykelture. Alt i alt en helt igennem skøn boligoplevelse! home inviterer inden for...

Vis mere

Fakta

 • Boligareal 134 m2
 • Grundareal 557 m2
 • Kælderareal 56 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 5
 • Byggeår 1927
 • Antal plan 3
 • Energimærke C
 • Sagsnr. 6180000635
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Haslegårdsvænget 7, Hasle
8210 Aarhus V
Kontantpris 4.950.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Haslegårdsvænget 7, Hasle
8210 Aarhus V

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Ovn: Voss  -  Kogeplader: Voss  -  Emhætte  -  Køle-/fryseskab  -  Opvaskemaskine: Miele  -  Vaskemaskine: AEG  -  Tørretumbler: Miele
 • Ejendomsværdi i kr. 3.709.000
 • Heraf grundværdi i kr. 1.695.000
 • Vurderingsår 2020
/ Åbent hus med tilmelding

Haslegårdsvænget 7, Hasle
8210 Aarhus V

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo