BRABRAND

BRABRAND

Særklasse villa nyopført i år 2008 med 275 m2 i forskudte plan og skøn udsigt til Brabrand Sø!

home har her fornøjelsen af at byde velkommen til denne særklasse villa, der er nyopført i år 2008. Den spændende bolig på 275 m2 i forskudte niveauer byder på 205 m2 bolig med bl.a. 4 soveværelser, 2 badeværelser og 1 gæstetoilet samt 70 m2 kælder til eksempelvis biograf, vin-rum e.l. Alt dette på en attraktiv beliggenhed i natursmukke Brabrand med vidunderlig udsigt til Brabrand Sø, skov og natur!

En ægte liebhaveroplevelse, hvor alt i boligen senest er fra år 2008 og I vil opleve fantastisk rummelighed, skønne lysindfald og pragtfulde udsigter fra terrasser og stue. Man træder ind i lys entréhall med højt til loftet. Til højre herfor er separat bryggers med god plads til garderobe, til venstre er et godt soveværelse med stige til hems - og videre et niveau op fra entréen er nyt gæstetoilet samt husets hjerterum. Hjerterummet er det skønne køkken-/alrum og stuen, hvor I bliver grebet af en enestående rummelighed og et dejligt lys. Køkkenet er et flot, hvidt Kvänum-køkken fra 2008 med spiseafdeling lige ved, og i stuen er god plads til oplagt TV-/sofaafdeling og udsigt til vand. Til begge sider er udgang til henholdsvis syd-øst og syd-vest terrasser med et mildest talt fantastisk vue til sø, skov og betagende naturomgivelser! Bør ganske enkelt opleves.

I underetagen, som er godkendt til beboelse og følger det skrånende terræn, ligger I derfor også i stueplan og har her 3 rigtig gode og regulære soveværelser i rummelige størrelser samt 2 badeværelser. Fra det ene soveværelse er egen adgang til det største af de 2 badeværelser, hvor I udover bruseniche, toilet og vask også får en ægte Jacuzzi. Videre ned i kælderen har I stort disponibelt rum med megen skabsplads og oplagt hjemme-biograf, kontor e.l. Videre herfra er endnu et rigtig stort kælderrum med højt til loftet, hvor I eksempelvis kan få opfyldt drømmen om bar, vin-rum, musikafdeling, aktivitets-/hobbyrum mv. Også fra underetagen er udgang til den dejlige arkitekttegnede have, hvor I får en overskuelig have med små hyggelige bede, terrasse til grill og god plads til store fester og sammenkomster. Foran huset er god plads til at parkere biler og cykler, og så har I også et stort og rigtig godt opvarmet (luft til luft varmeveksler) værksted/garage på 36 m2 til fx. hobby, bil, anneks eller måske liberalt erhverv.

Beliggenheden på Brabrand Skovvej er attraktiv med udsigt til skov og vand med naturskønne omgivelser. Grunden er en skøn oase, og beliggenhed lige ved Brabrandstien giver mulighed for en naturskøn cykeltur ind mod Aarhus C. Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom Skjoldhøjkilen og områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, Langdalen samt Hans Broges Bakker. Ét af de Danmark smukkeste naturområder - og en sjældent udbudt boligoplevelse! home byder velkommen…

Vis mere
 • Adresse Brabrand Skovvej 12
 • Postnr & By 8220 Brabrand
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 6.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.603 kr.
 • Boligareal 205 m2
 • Grundareal 832 m2
 • Kælderareal 153 m2
 • Antal rum 5
 • Byggeår 2008
 • Energimærke B
Theis Westergaard

Theis Westergaard

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

(+45) 86 15 27 00

home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand
v. Theis Westergaard
Silkeborgvej 253
8230 Åbyhøj
aabyhoej@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Brabrand Skovvej 12
8220 Brabrand

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Brabrand Skovvej 12
8220 Brabrand

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.