Imponerende liebhavervilla. Højt til loftet.

Total ombygget i 2008. 7 værelser.

I Almind, som ligger tæt på Kolding på vej mod Vejle, ligger denne smukke villa med plads til både familien, hobbyer, gæster og meget mere.
Beliggende i toppen af kvarteret og for enden af vejen, grænser baghaven op til et skovbryn og Almind Åog den høje hæk giver en dejlig ugenert grund fra naboerne på den ene side, mens den anden side vender ud mod en gang- og cykelsti.
Almind by byder på indkøb samt attraktiv børnehave og skole, og placeringen betyder, at du ikke har mere end 5 minutters kørsel til Kolding Storcenter, 4 minutter til motorvejen eller knap 20 minutter til enten Fredericia eller Vejle. Almind skole ligger 3-4 min. i gå afstand igennem skoven og uden børnene skal over en eneste vej.

Hjemmet er opført i 1997, men huset er totaltombygget i 2007/2008, hvor kun de dobbeltmurede ydervægge stod tilbage. Villaen er i to plan, hvilket giver en fantastisk udsigt fra 1. salen. Villaen tager sig smukt ud i kvarteret, som ellers består af lave enkeltplansvillaer.
Første indtryk af huset bliver fra den lange og brede fliselagte indkørsel op til hjemmets dobbeltcarport, som er bygget sammen med villaen. I forbindelse med carporten findes også et stort depotrum, med plads til både cykler og værktøj.
Fra carporten går du selv i det værste regnvejr ganske tørskoet direkte ind i det store bryggers, som med grovkøkken og vaskesøjle, der kan gemmes bag skydedørene til de store indbyggede skabe, er perfekt til at have vintertøjet hængende, når det omskiftelige danske vejr trænger sig på. Gennem bryggerset og ind i hjemmet, kommer der til højre en kort fordelingsgang, som først til højre åbner for hjemmets gæstetoilet, der med sorte mosaikfliser i badet skaber en flot kontrast til resten af rummet.
Modsat badeværelset findes et mindre værelse med indbygget skabe med skydedøre, ligesom i bryggerset. For enden ad gangen kommer to værelser, det ene med nordvendte vinduer og det andet med vestvendte vinduer ud mod terrassen.
Tilbage til starten ad gangen og bryggersdøren åbner hjemmet sig op i det store køkkenalrum og stue, som med store sorte fliser i gulvet, loft til kip og diskrete spotlys fremstår utroligt stort og bringer tankerne til en kirkehvælving.
Køkkenet er udformet som en hestesko omkring den store kogeø med tilhørende bordplade. Denne udgør arbejdspladsen, mens væggene består af lækre detaljer fra de grebsløse låger, vinskabet, de 2 integrerede GAGGANAU ovne (Varmtluft og dampovn) og meget mere.
Det store åbne rum glider fra køkken over i spiseområde og igen videre over i stuen, hvorfra der er udgang til en mindre terrasse.
Det sidste rum i stueplan ligger gennem køkkenet og entréen og er et værelse med loft til kip og store ovenlysvinduer, som tilsammen giver et luftigt og indbydende udtryk til rummet. Herfra er der udgang til hjemmets største fliselagte og vestvendte terrasse med læmur, som både er ugenert og får god sol hele eftermiddagen og aftenen. Tilbage i stuen går en håndlavet trappe med massive egetræstrin op til førstesalen, som umiddelbart til venstre for trappetoppen åbner op ind til det store soveværelse med flere indbyggede skabe, store ovenlysvinduer og loft til kip samt en udgang til den nordvendte altan, som med en fantastisk udsigt ud til skov og å er et idyllisk vue at vågne til.
Kombinationen af den store skråning på taget og de indbyggede skabe betyder også, at de skrå vægge på førstesalen næsten ikke bemærkes.
Videre fra reposen findes et lille værelse og til sidste det store badeværelse, med fritstående badekar og ovenlys.

Hele hjemmet er gennemført i lækre materialer og med flotte detaljer i byggeriet, som går igen med valg af fliser, spotlys i loft og udnyttelsen af skråvægge til indbygget skabsplads. Villaen har gulvvarme i alle rume, centralstøvsuger og IHC anlæg med lysdæmper.
En fantastisk bolig til familien, som både ønsker fred og skøn udsigt, men stadig gerne vil kunne cykle ind til Kolding på en god dag.

Kontakt os snarest og oplev selv denne perle af en bolig på egen hånd.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 5.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.925 kr.
 • Kvm. pris ? 21.298 kr.
 • Udbetaling 275.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 21.094 / 18.307 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling -2%

Fakta

 • Boligareal 243 m2
 • Grundareal 930 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 5
 • Byggeår 1997
 • Antal plan 2
 • Energimærke C
 • Sagsnr. 606H00947
Poul-Erik Hansen

Kontakt

Poul-Erik Hansen
75 52 09 33

home Kolding Åpark
v. Lynggaard & Hansen P/S
Kolding Åpark 8N
6000 Kolding
606@home.dk

Område

 • Afstand til off. transport 800 m
 • Afstand til skole 850 m
 • Afstand til indkøb 1.100 m
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Egevænget 71
6051 Almind
Kontantpris 5.495.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Egevænget 71
6051 Almind

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 606H00947
Egevænget 71
6051 Almind

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Grundejerforening Grundejerforeningen Egevænget 71
 • Tilbehør -Køleskab, mrk. GAGGANAU
  -Vinskab, mrk. GAGGANAU
  -Dampovn, mrk. GAGGANAU -Varmluftsovn, mrk. GAGGANAU
  -Opvaskemaskine, mrk. GAGGANAU
  -Kogeplade, mrk. GAGGANAU
  -Quooker
  -Emhætte, mrk. Thermex topmodel fjernbetjent 100 % loftsintegreret
  -Vaskemaskine, mrk. Miele -Tørretumbler, mrk. Miele
  -Skabsfryser, mrk. Bosch
 • Ejendomsværdi i kr. 2.350.000
 • Heraf grundværdi i kr. 320.500
 • Vurderingsår 2017
/ Åbent hus med tilmelding

Egevænget 71
6051 Almind

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo