FLOT RÆKKEHUS PÅ FREDERIKSBERG C MED 194 ETAGEKVADRATMETER

FLOT RÆKKEHUS PÅ FREDERIKSBERG C MED 194 ETAGEKVADRATMETER

Det er med glæde, at vi nu kan byde jer velkommen indenfor på denne eksklusive og meget eftertragtede adresse, Svend Trøsts Vej 11, beliggende på det attraktive Frederiksberg C tæt på Søerne, metro og meget mere! Her venter jer et lækkert og moderne rækkehus i 3 etager, hvor der er god plads til hele familien. Dette er virkelig en bolig og en beliggenhed, der skal opleves med egne øjne!
Hjemmet udgør et rækkehus, der er en del af en ejendom fra 1987, hvor yderligere 3 rækkehuse er beliggende. Med til huset hører en dejlig vestvendt have med plads til, at børnene kan lege på græsstykket, og at I kan nyde sommeren på træterrassen, når vejret tillader det. Foran huset finder I en flisebelagt forhave med plads til at parkere cyklerne.

Indendørs kan I se frem til en løbende renoveret og moderniseret bolig, der fremstår velholdt og indflytningsparat. Her kan I glæde jer over en veldisponeret plantegning, der formår at udnytte husets kvm til fulde, og som byder på en rummelig entré med god plads til garderobe. Her er trappen til husets øvrige plan og adgang til gæstetoilet med vaskesøjle. Toilettet har tidligere været anvendt som ekstra badeværelse og kan nemt anvendes til dette igen. Fra entreen kommer I videre ind i det store og åbne køkken-alrum, hvor der for enden er udgang til terrasse og have. I det lyse og moderne køkken er der fliser på gulvet. I den øvrige del af alrummet er der store flotte Dinesen Douglasgran gulve. 

På 1. sal venter jer 3 gode soveværelser og et mindre kontor. 2 af værelserne har udgang til den store terrassen på 1. sal, hvor solen virkelig kan nydes. Sidst byder 1. sal på et pænt badeværelse med badekar.

Trappen fører jer videre til 2. sal, hvor I finder en stor stue og et disponibelt rum/værelse. Denne etage er helt perfekt til teenageafdeling. Huset har et godt loftrum hvor der via loftslem fra 2. sal findes god plads til opbevaring.
Huset er beliggende på en meget central og samtidig populær adresse på Frederiksberg C. Med nøglerne til denne bolig er I tæt på det meste - i nærområdet finder I både metro ved Forum, et godt udvalg af butikker på både Gl Kongevej, populære spisesteder på Værnedamsvej samt naturskønne områder omkring Søerne og Haven ved Landbohøjskolen. Velkommen hjem!

Vis mere
 • Adresse Svend Trøsts Vej 11
 • Postnr & By 1912 Frederiksberg C
 • Ejendomstype Rækkehus
 • Kontantpris 14.250.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 4.421 kr.
 • Boligareal 169 m2
 • Grundareal 164 m2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 1987
 • Energimærke C
Kristian Koefoed

Kristian Koefoed

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

(+45) 31 16 18 18

home Frederiksberg C
v. Røn & Koefoed A/S
H.C. Ørsteds Vej 51
1879 Frederiksberg C
frederiksbergc@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Svend Trøsts Vej 11
1912 Frederiksberg C

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Svend Trøsts Vej 11
1912 Frederiksberg C

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.