Hillerød

Velbygget og dejligt andelsrækkehus med egen have

Andelsrækkehus i 2-plans midt i idylliske omgivelser

Skønt andelsrækkehus på 86 kvm omgivet af grønne arealer i et roligt og børnevenligt område med godt naboskab.

Fra den fredelige, lukkede vej byder kvarterets frodige hække og charmende gårdhaver dig velkommen i en andelsforening, der stråler af idyl, og som indbyder til livet med grillaftener og børneleg. Adressen er ideel for familien, der her får glæde af foreningens fælles legeplads og boldbane, som danner et naturligt mødested for kvarterets unge og hurtigt forvandler naboer til venner. Desuden er her mange seniorer, så det er også et trygt sted at bo, når man bliver ældre. Der er også fællesskur og haveredskaber til frit brug, så I skal ikke tøve med at finde jeres indre gartnere frem og give jer i kast med blomstrende bede eller ny beplantning i jeres skønne have.

Ejendommen ligger i et naturskønt område med skole og institutioner inden for få hundrede meter, som understreger den familievenlige beliggenhed. Ligeledes er der hurtig adgang til flere handlemuligheder, som sikrer jer en nem og bekvem hverdag. Der indbydes også til et aktivt friluftsliv i den nærtliggende skov, Gribskov, hvor I kan tage på løbe- eller cykelture - eller hvad med en udflugt til Frederiksborg Slot og den smukke, historiske slotshave, som er inden for cykelafstand? Her er der et utal af fornøjelser for naturelskeren. Er det regnvejr, eller er I træt af at cykle, er der gode busforbindelser til Hillerød midtby, hvor I kan gå på opdagelse i skønne caféer og restauranter langs gågaden eller få koncertoplevelser på spillestedet Klaverfabrikken eller Kulturhuset Støberihallen.


Ejendommen er opført i 1987 i flotte gule mursten og tegltag og andelsforeningen står for den udvendige vedligeholdelse af bygninger og fællesarealer. Til boligen hører et disponibelt rum, hvor haveredskaberne kan gemmes af vejen uden for sæson.

Boligens rummelige 86 kvm er godt udnyttet, så det passer til både singlen, parret eller den lille familie. Fra den hyggelige gårdhave, hvor I kan invitere venner til grillaftener på terrassen, træder I ind en entré, hvor sko og overtøj kan lægges væk. Entréen guider jer ind i boligens lyse stue, hvor I har en vidunderlig udsigt over grønne fællesarealer. En praktisk skydedør fører jer ind til det funktionelle køkken, som er udført i hvide materialer, og hvor I kan nyde frokosten og sollyset fra den sydvendte gårdhave. Bevæger I jer ned til boligens underetage, har I først et funktionelt gangareal med god mulighed for opbevaring samt fjernvarmeinstallation Herfra er der adgang til to gode værelser, hvoraf det største har udgang til egen terrasse og en privat baghave. Boligens andet værelse er perfekt som børneværelse, gæsteværelse eller hjemmekontor. Ved siden af værelserne ligger et pænt badeværelse med separat bruseniche og plads til skab, vaskemaskine og tørretumbler.

Lyder denne attraktive andelbolig, som noget for dig, så tøv ikke med at få en fremvisning hos home v/ejendomsmægler Henrik Jensen på tlf. 30492280 eller mail: hkjens@home.dk

Vis mere

Økonomi

 • Købspris 1.525.000 kr.
 • Boligydelse pr. måned 4.147 kr.
 • Teknisk pris ? 1.531.846 kr.
 • Prisudvikling -16%

Fakta

 • Boligareal 86 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 3
 • Byggeår 1987
 • Antal plan 2
 • Energimærke B
 • Sagsnr. 151H00377
Henrik Kaare Jensen

Kontakt

Henrik Kaare Jensen
88 20 93 30

home Hillerød
v. Lone Bøegh Henriksen A/S
Nordstensvej 9
3400 Hillerød
151@home.dk

Område

 • Afstand til off. transport 200 m
 • Afstand til skole 600 m
 • Afstand til indkøb 400 m
 • Afstand til skov 100 m
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Birkehaven 15
3400 Hillerød
Købspris 1.525.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Birkehaven 15
3400 Hillerød

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 151H00377
Birkehaven 15
3400 Hillerød

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tag Tegltag
 • Vinduer Termo
 • Husdyr I henhold til gældende husorden kan der holdes ét husdyr.
 • Udlejning Med bestyrelses tilladelse (Ikke forældrekøb)
 • Skole Grønnevang skole
 • Andelboligforenings hjemm http://www.birkehaven.dk
 • Tilbehør Elovn
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Keramisk komfur
  Emhætte
  Køle-/fryseskab

/ Fremvisning med tilmelding

Birkehaven 15
3400 Hillerød

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo