Flot strandvejsvilla med panorama over Øresund.

Flot strandvejsvilla med panorama over Øresund.

En perle af en grund med skønne træterrasser.

Intet slår beliggenheden og udsigten på Søndre Strandvej 64D, for jeres nye hjem placerer sig på en af de eftertragtede strandvejsadresser midt mellem Snekkersten og Helsingør, hvor I kommer til at bo med uforstyrret panorama over Øresund. Både inde og ude kan I følge udsigten, der strækker sig fra Kronborg mod Hven og hele vejen til vindmølleparken ud for København. Bedre bliver det ikke. De gode oplevelser fortsætter, når I vender blikket mod huset, for I overtager en stråtækt perle, der kan dateres helt tilbage til år 1776. Villaen charmerer med alt fra sprossede vinduer til de smukke kviste, og det er samtidig tydeligt, at der er investeret i store istandsættelser af ejendommen af nuværende ejer. Huset blev således kraftigt moderniseret i 2011/2012, og det kan bl.a. nævnes, at boligen fik nyt køkken, nyt bad, nye gulve, terrasser mv. Alle opdateringer er foretaget med respekt for den oprindelige stil, så husets sjæl er bevaret!
Alt dette har efterladt jer et lyst og venligt hjem med en rød tråd i indretningen, og det fornemmer I allerede i entréen; her prydes gulvet af elegante store marmorklinker, der går igen på det lækre badeværelse og i det store åbne køkken-alrum og er naturligvis med indlagt gulvvarme.
Den fantastiske udsigt holder jer med selskab på vej gennem huset, og på førstesalen, hvor I får en rummelig repos samt to kæmpe store værelser, vil den franske altan invitere på havudsigt, når I vågner. Det er nemt at lave 1 eller 2 ekstra værelse på 1 salen, som der oprindeligt har været ved at enten opdele det største værelse til 2 børneværelser og/eller at lave værelse i forbindelse med repos, hvor der ligger tegninger på etablering af en fantastisk kvist og forslag til værelse. Repos kan i øvrigt let fungere som kontor eller aktivitetsrum. Nedenunder samles I, for stueplanet dedikeres til den utroligt hyggelige stue med plankegulv og det lyse køkken-alrum. Herfra kan I slå dørene op til én af havens mange oaser, nemlig den rummelige overdækkede træterrasse. Haven er et kapitel for sig, og grundens skråning er udnyttet på bedste vis, så en trappe leder op til en drøm af en udsigtsterrasse og ved husets sydside har I en virkelig hyggelig mindre plæne med endnu en træterrasse.
Alt placerer sig perfekt i den rolige ende af Strandvejen, hvorfra I kan gå til Helsingørs stemningsfulde bymidte, der byder på masser af butikker, caféer og restauranter og desuden Kronborg. Her finder I også Kystbanen, som tager pendleren til København på kun 40 min og toget kan også tages ved Snekkersten St. Der er desuden ikke lagt til hverken skoler eller børneinstitutioner. Ja da I skal bo lige ved vandet, skal det også nævnes, at der er masser af muligheder for at kunne bade og sole sig ved stranden.
Ønsker I at opleve boligen, så kontakt Henrik Jensen på tlf. 30492280 eller mail: hkjens@home.dk for en fremvisning.

Vis mere
 • Adresse Søndre Strandvej 64D
 • Postnr & By 3000 Helsingør
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 6.979.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 8.027 kr.
 • Boligareal 168 m2
 • Grundareal 688 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1776
 • Energimærke C
Henrik Kaare Jensen

Henrik Kaare Jensen

Ejendomsmægler, MDE

(+45) 88 20 93 30

home Hillerød
v. Lone Bøegh Henriksen A/S
Nordstensvej 9
3400 Hillerød
hilleroed@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Søndre Strandvej 64D
3000 Helsingør

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Søndre Strandvej 64D
3000 Helsingør

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.