Stolt patriciervilla midt i Hornbæk

Stolt patriciervilla midt i Hornbæk

Formidabel søudsigt fra alle 3 etager...

På mange måder er villaen på Søvænget 1A et stolt hus - og med god grund. Villaen ligger på kanten af Hornbæks centrum med indkøb, station og skole lige om hjørnet samt 500 meter til havnen og byens sandstrande. Fra villaen er der kig hen over byens tage til bølgerne i Kattegat med den svenske kystlinje i det fjerne. Ydermere er beliggenheden så tæt på Hornbæk Sø, at villaen nærmest kan spejle sig i vandet. På grunden ligger villaen højt, mens nabogrunden skråner ned mod søen. Resultatet er en allestedsnærværende udsigt til den cirka 13 hektar store sø midt i Hornbæk, der oven i købet udmærker sig ved at vende mod syd og vest. En SOLRIG søudsigt, der er helt i særklasse!
Boligen præsenterer sig i velbevaret patricierstil. Det ydre formsprog er majestætisk og vidner om en bolig med charme og god plads. Selv med det udgangspunkt overrasker villaen positivt, når man træder indenfor. 

Her er registreret med 196 kvadratmeter fordelt over stueplan og første sal. Hertil kommer en underetage, som byder ind med ekstra 105 kvadratmeter, hvorfra der også er søudsigt og direkte udgang til haven. Fra kælder til kvist er hjemmet præget af herskabelige indslag som åben pejs, smukke opvarmede douglas trægulve, fyldningsdøre, stuk og rosetter, der folder sig ud i højloftede rum. Der er med andre ord vingesus og referencer til villaens historie, som går tilbage til 1923.

Stueplan er indrettet med entré, køkken, spisestue, stue og havestue. De tre stuer flyder sammen i et åbent rumforløb med vinduer mod tre verdenshjørner, herunder glaskarnap mod vest og mod udsigten. Første sal byder på to badeværelser, fire værelser og en veranda, der er velegnet som kontor eller et ekstra hyggerum hvorfra man måske har boligens bedste søudsigt.
I underetagen er pladsen fordelt på endnu et badeværelse, vaskerum og flere disponible rum, som er behagelige at opholde sig i. En kælder der er ideel for hjemmekontor, gæsteafdeling eller hobbyformål. 

Mere end de fleste danske byer rimer Hornbæk på sol og sommer, og denne villa er ingen undtagelse. Terrassen ud for havestuen er stor og velplaceret. Udsigten er idyllisk, og på terrassen er man ugeneret. For enden af haven giver lågen direkte adgang til stien rundt om søen og til en træbro med rig mulighed for at dyppe tæerne i vandkanten.

Vis mere
 • Adresse Søvænget 1A
 • Postnr & By 3100 Hornbæk
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 8.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 8.691 kr.
 • Boligareal 196 m2
 • Grundareal 884 m2
 • Kælderareal 105 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 1923
 • Energimærke D
Mikkel Friis

Mikkel Friis

Ejendomsmægler MDE, indehaver

(+45) 49 70 13 12

home Hornbæk
v. Bøgelund & Friis A/S
Ndr. Strandvej 355
3100 Hornbæk
hornbaek@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Søvænget 1A
3100 Hornbæk

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Søvænget 1A
3100 Hornbæk

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.