Bogensevej 55, Nr Højrup, 5450 Otterup

394 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Fantastisk ejendom beliggende på en parklignende grund - kun 10 min kørsel fra Otterup.


Ejendommen fremstår meget velholdt og kan evt. benyttes til at samle flere generationer.

Via en lille allé, ankommer man til denne yderst velholdte og præsentable ejendom, som home Nordfyn nu har fornøjelsen af at udbyde. Ejendommen er beliggende kun 10 minutters kørsel fra Otterup by samt kun 25 minutters kørsel fra Odense centrum.
En sjælden udbudt ejendom, hvor der både er god plads til den pladskrævende familie - evt. 2 familier, mulighed for at drive erhverv, god plads til hobby-/fritidsinteresse eller mulighed for et mindre dyrehold på den 9.645 m² store grund.

Ejendommen har et boligareal på hele 394 m2. og udhusbygninger på 190 m2 og 30 m2.   

Boligen indeholder: Rummeligt bryggers med gulvvarme, direkte adgang til det store køkken/alrum, med et velholdt Vordingborg køkken og et alrum med mulighed for en god spiseplads. Bevæger man sig fra alrummet er der en stor hyggelig opholdsstue med gulvvarme og udgang overdækket terrasse (ej registeret på BBR), mindre værelse/kontor, funktionelt brusebadeværelse samt gangareal med trappe til 1. salen. 
På 1. salen er der god stor lys repos/gamerrum, soveværelse med walk-in-closet, to gode børneværelser samt nydeligt brusebadeværelse med gulvvarme.

Tilbage i stueplan og via køkkenet kommer man ud i den 54 m² store og helt fantastiske havestue, som pt. benyttes til stor spisestue med gulvvarmen og brændeovn. De mange vinduer give et skønt lysindfald og et skønt udsyn over egen grund samt udgang til en stor skøn træterrasse.

Fra havestuen er der adgang til den anden del af ejendommen. Gangareal, hvorfra der er adgang til hele 2 gode værelser med hems, gulvvarme samt udgang til træterrassen, toiletrum, stort lyst køkken, som er i åben forbindelse med en kæmpe opholdsstue/gildesalg udgang til egen fliseterrasse. Gildesalen rummer et utal af muligheder og kan evt. ombygges, så der etableres ekstra værelser eller lignende.

Fra gildestuen er der udgang til den store værkstedsdel med varmepumpe (udhus), som pt. anvendes til værksted samt en garage med el-port. Udendørs byder grunden på en flot gårdsplads anlagt med perlesten og to fliseterrasser. Ellers er resten af grunden nemt anlagt med et stort græsareal, enkelte bede lags ejendommen samt enkelte store gamle træer.
Ejendommen er opvarmet af et nyere luft-til-vand varmeanlæg.

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.736 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,530 / 14.419 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

40843761

40843761

64824232

64824232