Åbent hus med tilmelding

Fredag d. 3. maj

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Fredag d. 3. maj kl. 16.30-17.00

Mikkels Mose 10, Sanderum, 5250 Odense SV

197 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Fredag d. 3. maj

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Fredag d. 3. maj kl. 16.30-17.00

Luksusvilla i lukket vænge i Sanderum (kan overtages hurtigt)


- indbo og løsøre kan indgå i en evt. forhandling

home Dalum kan med stor fornøjelse præsentere denne rummelige villa, med mange unikke detaljer og tilvalg huset igennem. Det moderniserede hjem er løbende renoveret gennem hele ejerperioden fra 2014 og frem til i dag, i en særdeles høj kvalitet. Dette står i flot sammenspil med den fortræffelige placering i Mikkels Moses lukkede vænger med græsrunddeller – ganske få meter fra stisystemer, og natur, der omkranser kvarterets villaveje.

Via den store og flisebelagte indkørsel nås husets pæne hall, med mange meter til loftet og 1. salens åbne repos – Hér møder man boligens luksuriøse badeværelse fra 2020 med indlagt gulvvarme og hvor der absolut ikke er sparret på noget – Overfor et værelse eller kontor om man vil – Mod syd og den lukkede have, findes det sammenlagte og hyggelige stueareal med spise- og opholdsstue i ét, med direkte terrasseudgang – Modsat et lukket og gulvopvarmet spisekøkken, delvist opdateret, men som efter eget ønske ville kunne præges, fx med åbent alrum og sammenlægning mod stuerne – Bagerst praktisk bryggers med bagindgang udefra – På 1. salen nås værelsesafdelingen med stort master bedroom og åbent walk-in-closet, hvor roen, udsigten og morgenen kan nydes fra svalegangen ved husgavlen – Yderligere et godt værelse samt et velholdt og større badeværelsesmiljø.

Det gennemførte hjem er beliggende på en 1.000 m2 velanlagt grund, der er let og overskueligt anlagt primært med flisegang, græs, let beplantning, flere sol- og lækroge, både under overdækning samt åben himmel. Helt privat og afskærmet. Foran huset er der fliseindkørsel med holdeplads til flere biler samt et praktisk carportanlæg med gode værksteds-/opmagasineringsmuligheder, på hele 36 m2.

En god beliggenhed er næppe til at tage fejl af. Det er man heller ikke i tvivl om her på Mikkels Mose 10, med masser af skøn natur at kunne vandre videre ud i mod Falen, Tusindsårsskoven og Eventyrgolf. Fra matriklen er der tillige kort til de sædvanlige indkøb, fritidsaktiviteter, skole- samt institutionstilbud i lokalområdet ved Sanderum.

Rammerne hér er helt igennem fantastiske, mens der hele vejen igennem stilen og måden man har renoveret på, viser sig en flot og stilsikker rød tråd. Beliggenheden går tilmed hånd i hånd hertil – det oser af kvalitet, og det er man faktisk slet ikke et sekund i tvivl om, allerede ved første øjekast.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen til Mikkels Mose 10.

OBS! Billederne med hvidmalet stueloft og hvide facader/sort tag er retoucheret på computer og vises blot til inspiration.
5Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.982 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,166 / 19.290 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540