Gamtoftevej 49, Gamtofte, 5610 Assens

133 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Charmerende rødstensvilla (tag fra 2016) i flotte, landlige omgivelser


Trygt og roligt landsbymiljø nær Assens

Fra ejendommen her på Gamtoftevej 49 kan I se frem til at kunne nyde en virkelig flot udsigt over det kuperede vestfynske landskab. Villaen ligger nemlig lige ud til de åbne marker, der omgiver den lille landsby Gamtofte, og bare få øjeblikkes gang fra huset løber Holevad Bæk forbi.
Der er samtidig kun cirka seks kilometer til centrum af Assens, så turen kan let klares på cykel. Endnu tættere på finder I de nærmeste pasningstilbud, skole og dagligvarebutikker, og desuden tager turen til centrum af Odense og Middelfart kun lidt over en halv time i bil. Der er således kort sagt tale om en beliggenhed, der både sikrer jer let adgang til skøn natur og til alle byens tilbud.
Ejendommen blev opført i 1949, og her venter jer 133 velfordelte kvadratmeter inden døre, hvor I har fine muligheder for at sætte jeres eget præg på rammerne. Boligen er indrettet med tre gode, lyse værelser på førstesalen, som alle har indbyggede skabe, og i stueplan finder I husets store badeværelse, der byder på både badekar og bruseniche.
I får også fine rammer om de fælles hyggestunder i hjemmet, for opholdsmiljøet udgøres af en stor vinkelstue, hvorfra der er åben forbindelse til et charmerende køkken med plads til at indrette et hyggeligt spisehjørne.
Fra såvel stuen som husets bryggers er der udgang til et dejligt terrassemiljø, og I kan således se frem til at kunne følge solens gang over himmelen på terrasserne hele dagen igennem. På den 1.020 kvadratmeter store grund er der også en garage i samme solide kvalitet som villaen samt god plads til eksempelvis hjemmedyrkning af grøntsager i den store have, der ligger ganske ugeneret bag huset.
Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning og få mange flere detaljer? Så kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen.
4Antal rum
1976Ombygget
1020 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.088 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,552 / 2.806 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070