Goldschmidtsvænget 11, 5230 Odense M

180 m2 villa

Kontant 5.795.000 kr.

Helt igennem unik 1-plans villa


- med særdeles god beliggenhed i det eftertragtede Odense M

Home Skibhusvej kan nu åbne døren op for fremvisning af denne helt igennem fantastiske villa i det attraktive Odense M. Villaen er fra 1960 og har en særdeles skøn sydvendt have - en rigtig oase.

Villaen er beliggende i et lukket og rolig vænge, men samtidig tæt på alle byens fornødenheder. Et dejligt stisystem som fører igennem skoven og videre ned til skovsøen. Udover at være beliggende i kort afstand til dejlige naturomgivelser er der ligeledes gode indkøbsmuligheder i området og i særdeleshed det hyggelige Folkebo hvor der bl.a. er at finde både bageri og apotek.  

Villaen indeholder: God stor og rummelig entré med plads til at hænge overtøjet. Fra entreen er der adgang til boligens gæstetoilet med ovenlys vindue samt videre adgang til en dejlig spisestue med et  skønt vinduesparti ud imod haven. Spisestuen er desuden dekoreret med en integreret skabsvæg, som virkelig giver rummet karakter og samtidig giver god mulighed for opbevaring af bl.a. service mv.
Bevæger man sig videre fra spisestuen kommer man direkte ind i den store og åbne stue, hvor man har videreført det skønne vinduesparti og her er der direkte adgang ud til terrassen. 

Stuen rummer mulighed for at blive opdelt i mindre "zoner" særligt bagerst i stuen, hvor man også finder den hyggelige pejs. Bag stuen finder man et hobbyrum (ej godkendt til beboelse). Køkkenet fremstår lyst og velholdt og med god plads til et spisebord. Godt badeværelse med bruseniche og skabs arrangement. Soveværelse med walk-in samt et godt værelse med indbyggede skabe. Dejligt stort og rummeligt bryggers med indbyggede skabe.

Foran ejendommen er der etableret fliser hele vejen op til indgangen samt en god carport der kan rumme to biler. Derudover findes en garage som dog bruges til opbevaring.

Helt igennem fantastisk sydvendt lukket have som virkelig indbyder til at nyde de skønne sommeraftner. Terrasse med beplantning og en god overdækket terrasse til fortsat at nyde udelivet selv når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.  

Ønsker du en fremvisning af denne unikke villa så kontakt home Skibhusvej på telefon 66139300 allerede i dag.
4Antal rum
1967Ombygget
2Antal toiletter
848 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.200 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,258 / 26.550 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Skibhusvej

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66139300

66139300