Postvænget 9, 9440 Aabybro

139 m2 villa

Kontant 1.475.000 kr.

1-plans villa på central beliggenhed i Aabybro


Hele 4 gode værelser samt stor og lys stue

Centralt i Aabybro by, beliggende på rolig vej, finder du dette skønne 1-plans hus på Postvænget 9. Her får du 139 boligkvadratmeter, som byder på intet mindre end 4 gode værelser, stor stue, køkken, bryggers samt både badeværelse og gæstetoilet. Derudover får du en fin garage på 30 m2 og en fin og nem have, alt sammen beliggende på en grund på 814 m2 inde midt i byen.

Huset byder dig velkommen gennem entréen, som fører videre ind i fordelingsgangen, som forbinder hele huset. Herfra har du adgang til både badeværelse og gæstetoilet. Mod højre har du et godt og stort køkken, som byder på masser af både bord- og opbevaringsplads, hvor der er god plads til at samle hele familien om madlavningen. Bag køkkenet finder du en dejlig stor stue. Her er der masser af plads til at indrette hyggelig dagligstue, spisestue, kontorplads og hvad der ellers måtte være behov for. Og så får du endda masser af lysindfald fra de store vinduespartier mod syd og vest, hvor der desuden er udgang til terrassen. Så her har du rigtig gode muligheder for at åbne op og lukke sommervejret ind i hjemmet. Længere nede ad gangen finder du hele 4 gode værelser. Så her er der altså rigelig plads til både at indrette master-bedroom, børneværelser, gæsteværelse, kontor eller lige de behov der passer til dig og din familie. For enden af gangen har du et fint bryggers, som byder på masser af gulvplads, og som også agerer rigtig fint som entré i dagligdagen, idet der herfra er direkte udgang til indkørslen.

Udenfor får du en fin garage på 30 m2, med god plads til bilen, værksted, hobbyrum eller noget helt fjerde. Derudover får du en rigtig fin indkørsel som er lagt i påsken 2023 sammen med den flotte sydvendte terrasse. Og så har du en rigtig hyggelig have, også mod syd, hvor der altid skulle være mulighed for at finde en plads i solen, uanset tiden på dagen.

Denne skønne 1-plans villa er beliggende på en rolig vej inde midt i Aabybro. Lige overfor har du fine og grønne arealer, som er oplagt til gåture, leg eller luftning af hund. Længere nede ad vejen har du lægehuset, og kun få min. gang herfra har du både masser af indkøbsmuligheder, skole og hvad du ellers måtte mangle i hverdagen. Og så er Aalborg kun ca. en halv times kørsel væk.

Kunne du tænke dig en fremvisning af huset? Kontakt os allerede i dag på 96 38 38 01 eller send os en mail på aabybro@home.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Økonomi

Kontantpris

1.475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.042 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,188 / 7.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Aabybro - Brovst

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

22144066

22144066

96383801

96383801