Hjulmagervej 47, 9300 Sæby

153 m2 villa

Kontant 1.645.000 kr.

Spændende villa i flotte sten med 4 værelser og 2 badeværelser


Attraktiv placering med stisystem til skole, stadion og Gybels Plantage

Velkommen til Hjulmagervej 47 - en attraktiv placering i Sydbyen, hvor man er placeret meget tæt på skole, stadion og Gybels Plantage. Stisystem garanterer sikker skolevej og samtidig er der nem adgang til Sæbys centrum. Villaen er særdeles oplagt til en børnefamilie med dets fire værelser og to badeværelser, der har en naturlig opdeling med en afdeling til forældrene og en til børnene - og egen indgang til begge afdelinger.

Villaen er fra 1974, men har et spændende udtryk og en facade, hvor vi ikke har et klassisk udseende. Dette afspejler villaens indretning og I får derfor en anderledes indretning, hvor I bliver nysgerrige, når  hoveddøren åbnes op. Her åbnes op til et bryggers indrettet med vaskefaciliteter og direkte gennemgang til entréen - og på begge sider er badeværelses- og værelsesafdelingen. Begge afdelinger mødes i husets køkkenalrum, stue og pejsestue - families samlingssted og opholdsrum.

Dejligt rummeligt og lyst køkken med god plads til madlavning. Der er under/overskabe samt alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er placeret i åben forbindelse til spisestue med plads til hele familien og havedør til terrassen. I får en stor flot vinkelstue med naturlig opdeling til hyggelig nedsænket pejsestue med brændeovn. Her kan indrettes flere hyggelige områder med plads til både store og små. Dejligt lyst rum med lyse lofter og lysindfald fra de mange vinduer.

I forlængelse af stuen er fordelingsgang til det store badeværelse og soveværelse samt forgang med garderobe. Badeværelset er indrettet med både bruseniche, badekar, bedé og bredt skabsmiljø.
I den anden ende af huset er de tre værelser placeret med maksimalt lysindfald fra brede vinduer -  værelserne er oplagte til børneværelser. Desuden moderniseret badeværelse med skabsmiljø, toilet og bruseniche.

Huset er velplaceret på grunden og haven er anlagt med minimal vedligeholdelse. I får en dejlig lukket have med stor terrasse, der er delvis overdækket og velplaceret i forhold til mange gode solrige timer. Endvidere fin muret garage med el-port og rigtig god bredde, hvor der også er plads til cykler og opbevaring samt et integreret værksted.

En interessant velholdt villa, hvor I selv kan få indflydelse på en eventuel modernisering - og med en beliggenheden i top. En villa der skal ses og opleves - vi står klar til at vise den frem.

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.316 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,238 / 7.950 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

30448060

30448060

98462922

98462922