Sigridsvej 6, Lyngså, 9300 Sæby

127 m2 fritidshus

Kontant 2.145.000 kr.

Moderniseret og lyst fritidshus med 4 værelser i 3. klitrække


Fantastisk grund med udsigt og afstand til klitterne på blot 75m

Her udbydes et usædvanlig flot sommerhus med 4 værelser i rigtig god størrelse - et boligareal på hele 127m2 og en placering til topkarakter i Lyngså, hvor der er udsigt til klitterne og en afstand på blot 75m.

Huset får også topkarakter, da det fra 2019 og frem har været gennem en større renovering, modernisering og tilbygning, blot et enkelt værelse står originalt, men er med med elevationssenge. Under renovering og tilbygning kan der bl.a. nævnes, nyt tag, vinduer, døre, nyt nedsivningsanlæg, køkken, badeværelse og gulve. Huset står skarpt med hvide vinduer, sort facade, hegn og tag.

Fritidshusets centrum og opholdsrum er et flot, lyst og rummeligt køkken, alrum og stue, hvor der er rigeligt med plads til hele familien, og endda til to familier, hvis det er aktuelt. Flot køkken med god plads, da det er fordelt over tre vægge med god bordplads og mange skabe til opbevaring. Fra køkkenet er spisebordet velplaceret og i forlængelse heraf er stuen med rig mulighed for afslapning samt to udgange til den skønne terrasse. Opholdsrummet opvarmes af både en brændeovn og en varmepumpe, der er central placeret. Et dejligt lyst hus med lyse vægge og lofter samt fuld lofthøjde. Huset har i alt fire soverum, hvor der i alle soverum er fire gode senge, altså 8 gode sengepladser. Der er adgang til de to af værelserne fra alrummet og der er et lyst gæstetoilet i fin størrelse.

Fritidshuset er tilbygget med et flot areal, en rummelig entré og i denne afdeling er der el gulvvarme, der kan fjernstyres hjemmefra. Tilbygningen er velindrettet med to store lyse værelser med rigelig plads til både sengeborde og evt. opredning eller barneseng. Flot badeværelse med plads til vaskefaciliteter, toilet, vask i integreret miljø samt bruseniche.

Huset er perfekt placeret på grunden, hvor der er anlagt en stor træterrasse på 85m2, som følger husets to sider og er omringet af hegn, der sikrer læ og privatliv. Placeringen er i top og I er sikret sol fra tidlig morgen til sen aften. Imens I nyder ferien på terrassen er der rig mulighed for at børnene kan rende rundt og lege eller spille fodbold på arealet foran terrassen. Slutteligt får I et skur til opbevaring og udvendig vandhane.

Et stenkast fra vandet og klitterne - altså med et minut til den populære børnevenlige sandstrand. Et hus klar til overtagelse til foråret og sommerens ferier.

Økonomi

Kontantpris

2.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.371 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,678 / 10.591 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

30448060

30448060

98462922

98462922