Thorsvej 51, 9800 Hjørring

209 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Arkitekttegnet og attraktivt beliggende gulstensvilla på sydsiden af Thorsvej!


Fantastisk gårdhavemiljø mod syd - imponerede vedligeholdelsesstand


På sydsiden af Thorsvej - i kort afstand fra Folkeparken, Svanelunden, skole, indkøb og Hjørring bymidte - ligger denne helt enestående, arkitekttegnede gulstensvilla. 

Villaen fremtræder inde som ude i flot og ufattelig velholdt stand, hvor her er mulighed for at benytte huset som det fremstår og samtidig har man muligheden for at sætte sit eget præg. 

Beboelsen strækker sig over 209 m2 - fordelt på 149 m2 i stueplan samt 60 m2 i undertagen.
Stueplan er indrettet med: Skøn entré med plads til overtøjet og nedgang til underetagen, nydeligt gæstetoilet, lyst køkken i forbindelse med et dejligt alrum med god loftshøjde og udgang til gårdhaven. Endvidere rummelig spise- og opholdsstue med store vinduespartier. I et forhøjet niveau finder man et repos, der er indrettet som kontor, hvor her også kunne indrettes et ekstra værelse. Tilmed stort soveværelse med skabsarrangement og udgang til terrassen samt flot badeværelse med spabad og bruseniche. 
Underetagen - der i øvrigt har en god loftshøjde og separat indgang - byder på 3 gode værelser, vaskeafdeling og viktualierum. 

Udover beboelsen får man stort set en vedligeholdelsesfri grund, da nuværende ejer virkelig er vellykket med at etablere en super indbydende og velanlagt beplantning i forhaven, der samtidig er vedligeholdelsesfri.

Særligt bemærkelsesværdigt ved udenomsarealet, er det fantastiske gårdhavemiljø med kunstgræs og store terrasseareal på hele husets sydside, hvor man kan nyde solen fra forskellige terrasseniveauer - når som helst, hvor som helst i alle hygge- skygge- og solkroge. Derudover er her en velanlagt indkørsel, der ligesom den store garage rummer plads til flere køretøjer. 

Villaen er løbende opdateret med bl.a. nyere vinduer, solcelleanlæg, efterisolering af loft og meget mere. Her er vedligeholdelsesstanden uovertruffen! 

Husets mange faciliteter og muligheder er vanskelige at beskrive fyldestgørende, men skal simpelthen opleves!

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.569 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,313 / 13.421 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Knudsen
home Hjørring

Ejendomsmægler, MDE

casp@home.dk

26393713

26393713

98929900

98929900