Tastrupvej 6, Sig, 6800 Varde

HomeDk.Property.Details.SizeAndCategory

HomeDk.Property.Details.CashPrice

Skøn ejendom med en fantastisk beliggenhed


Midt i naturen og alligevel tæt på både skole og indkøb.

Velkommen til Tastrupvej 6!

Vi er hos home Varde, glade for at kunne præsentere jer for denne skønt beliggende ejendom. Boligen ligger i udkanten af Sig, omkranset af store, flotte træer, så man blot skal gå udenfor sin hoveddør, for at stå lige midt i den skønne natur! Samtidig ligger boligen kun få hundrede meter fra indkøbsmuligheder, så her får du den perfekte kombination af natur og by.

Indenfor bliver I mødt af en dejlig lys entré, hvorfra der er adgang til både husets badeværelse samt  garagen, så I kan altid komme tørskoet indenfor. Fra entréen går I ind i køkken/alrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen. Herfra er der et skønt lysindfald og en dejlig, helt beroligende, udsigt ud i haven. Fra stuen er der adgang til både et værelse samt soveværelset. Derudover er der to gode værksteder, hvoraf det ene ligger i direkte forbindelse til garagen. Begge værksteder samt garagen er isolerede.

Boligen, der i øvrigt er blevet løbende renoveret, ligger på en over 3.000 m2 stor grund, så når vi siger her er højt til loftet og godt med luft - og ikke mindst naturren lige uden for døren - så mener vi det virkelig.

Vi glæder os meget til at vise denne skønne ejendom frem. Kontakt os på tlf. 76888622 for at aftale tid til en fremvisning.
HomeDk.Property.Economy.Headline

HomeDk.Property.Economy.Sales.CashPrice

1.035.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.OwnersExpensePerMonth

1.310 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.Payout

55.000 kr.

HomeDk.Property.Economy.Sales.BruttoNetto

6,505 / 5.113 kr.

Tjek boliglån

HomeDk.Property.Broker.Headline

Michael Grue
home Varde

Indehaver, Ejendomsmægler

mgrue@home.dk

21592888

21592888

76888622

76888622
HomeDk.Property.Broker.VisitBrokerPage