Vinthervej 5, 8732 Hovedgård

152 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

HOVEDGÅRD - 25 min fra Aarhus


Velholdt og indflytningsklar familievilla på super beliggenhed!

Med kun 25 min til Aarhus, har i her muligheden for den perfekte familie-villa i det populære villakvarter på Vinthervej. Villaen som er opført i 2006 - danner skønne rammer for børnefamilien som ønsker en god og moderne planløsning, naturrige omgivelser og en bolig som er utrolig velholdt ude som inde. Læg dertil den dejlige 898 m2 have, sydvestvendt terrassemiljø og den 53 m2 opvarmede garage.

Villaen er beliggende på en blind villavej, og i vil komme til at bo i trygge og rolige omgivelser, i et område med mange børnefamilier. Dertil er der via det gode stisystem i byen, sikker mulighed for at komme til idræt eller i skole. Byen er attraktiv og i særdeleshed i positiv vækst af flere årsager, herunder et rigt idræts- og foreningsliv med bl.a. snarligt totalrenoveret svømmehal, nyt idrætscenter, fodboldbaner m.m. Dertil har byen gode indkøbsmuligheder, en god bager, apotek, bibliotek og læge. Bus 202 kører mod Horsens og Aarhus. Hvis i som familie sætter pris på nærhed til naturen er Hovedgård helt sikkert også en by for jer. Her er store skovarealer, søer, løbestier og åbne marker. Et stort trækplaster er også den korte og strategisk gode placering i forhold til både Aarhus, Horsens, Skanderborg og Odder.

Vigtige uddrag omkring ejendommen:
- Fjernvarme og lav varmeudgift (desuden opdateret alt VVS/termostat styring til gulvvarmen)
- Gulvvarme i hele huset
- Forældre/børneafdeling samt gode lyse værelser og opholdsrum
- Børnevenlig beliggenhed med gode stisystemer

Indretning:
Når bilen er parkeret i garagen, hvor der i øvrigt er installeret lader til el-bil, kan i komme tørskoet ind i boligens entré. Her kommer i via fordelingsgang til det pæne bryggers med god opbevaringsplads, samt et godt værelse/kontor. I boligens hjerterum, det lækre køkken/alrum, er der "børneafdeling" med to gode værelser med parketgulv, samt et nydeligt badeværelse med tidsløse materialer og bruseniche. Køkkenet fremstår utrolig velholdt og med kig til haven. Alrummet danner uden tvivl nogle gode rammer hvor familien kan samledes. Desuden direkte udgang til terrassen. I forlængelse af alrummet finder i den store opholdsstue med hævet lofthøjde og gode indretningsmuligheder. 'Forældreafdelingen' er med et rummeligt soveværelse m. indbygget skabsvæg og eget badeværelse som ligeledes har en god størrelse. 

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.073 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,307 / 13.590 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Vejlevej

Salgschef, Salg/Vurdering, Vurd.specialist for RD

tinbo@home.dk

30809364

30809364

75628200

75628200